Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Tehtävä on määräaikainen 01.12.2014 - 31.10.2017
Määräaikaisuuden syy määräaikainen työsopimussuhde
Työpaikan tiedot: Metsäntutkimuslaitos, Itä-Suomen alueyksikkö, Joensuun toimipaikka, Yliopistokatu 6, 80100 Joensuu Virka on viraston yhteinen
Työaika: Virastotyöaika
Osa-aikaisuuteen liittyvät tiedot: 50 % virastotyöajasta

Viran/tehtävän kuvaus: Metsäntutkimuslaitoksen Joensuun toimipaikkaan haetaan osa-aikaista (50 %) tutkijaa ajalle 1.12.2014-31.10.2017. Palkattava henkilö työskentelee Etelä-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen rahoittamassa Euroopan Sosiaalirahaston (ESR) hankkeessa "Metsänomistajien vertaisneuvonta monipuolistaa metsäneuvojien työtä (VERNE)", jonka tavoitteena on monipuolistaa metsäneuvojien työtä hankkeessa kehitettävien vertaisneuvontamallien avulla. Palkattavan henkilön vastuulla on vertaisoppimisen ohjausmallien muotoilu, käytännön kokeilujen arviointi kyselyineen ja haastatteluineen sekä vertaisoppimisen ohjaajan oppaan laatimistyön käytännön toteutus. Hän työskentelee Metlassa (Luonnonvarakeskuksessa) hankkeen projektipäällikön ja asiantuntijatutkijan ohjauksessa sekä tiiviissä yhteistyössä Suomen metsäkeskuksen Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon alueiden hanketyöntekijöiden kanssa. Työn tulokset raportoidaan toimintamallien prosessikuvauksina, ohjedokumentteina ja tuloskalvosarjoina sekä oppaan muodossa.

Paikka täytetään vain mikäli lopullinen rahoituspäätös on myönteinen.

Hakijalta odotamme: Odotamme hakijalta syvällistä perehtyneisyyttä yksityismetsänomistajien neuvonnan toimintaympäristöön, metsänomistajien vertaisneuvontaan ja verkostoihin sekä kokemusta kehittävällä otteella toteutettavista haastatteluista ja kyselyistä. Hyvä suomen kielen taito sekä hyvät suullisen ja kirjallisen viestinnän taidot ovat edellytyksiä tehtävän menestyksekkäälle hoitamiselle. Lisäksi edellytämme kykyjä ja yhteistyötaitoja, joiden avulla tutkimustiedon soveltaminen ja jalostaminen käytäntöön sekä yhteistyö käytännön metsäneuvontaorganisaatioiden kanssa on tuloksekasta.

Luemme eduksi: Toimintamallien muotoilu pohjautuu kansainväliseen tutkimustietoon, joten luemme eduksi hyvän englannin kielen kirjallisen taidon sekä tohtorin tutkinnon soveltuvalta alalta. Lisäksi luemme eduksi kokemuksen yleistajuisten oppaiden laadinnasta.

Palkkauksen peruste: Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 09 (3042,74 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa.

Hakeminen

Hakuaika päättyy 20.11.2014 kello 16:00.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-139-14). Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-139-14. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

  • Erikoistutkija Mikko Kurttila, p. 050 391 3262, etunimi.sukunimi@metla.fi

Vuoden 2015 alussa Metla yhdistyy Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksen (MTT) ja Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitoksen (RKTL) kanssa Luonnonvarakeskukseksi, jonka tavoitteena on kehittää ratkaisuja uusiutuvien luonnonvarojen hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

     
  Päivitetty: 13.11.2014 /JVoi | Copyright Metla | Palaute