Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Tehtävä on määräaikainen 01.01.2015 - 31.12.2016
Määräaikaisuuden syy määräaikainen työsopimussuhde
Hakuaika päättyy 07.11.2014 kello 16:00
Työpaikan tiedot: Metsäntutkimuslaitos, Paavo Havaksen tie 13, 90014 Oulun yliopisto
Virka on perustettu yksikköön
Työaika: Virastotyöaika

Viran/tehtävän kuvaus: Tutkija työskentelee Suomen Akatemian rahoittamassa Governing adaptive change towards sustainable economy in the Arctic (GovAda) -hankkeessa. Hankkeessa tarkastellaan erityisesti kaivostoiminnan ja matkailun yhteensovittamista Pohjois-Suomessa. Hanke on useiden organisaatioiden yhteinen.

Tutkijan tehtävänä on paikkatietoaineistojen kokoaminen ja yhdistäminen hankealueelta ja alueiden käytettävyyttä kuvaavan sosioekologisen luokitusjärjestelmän kehittäminen. Lisäksi tutkija kehittää ja soveltaa maankäytön suunnitteluun soveltuvaa Public Participation GIS (PPGIS) -analyysityökalua, jonka avulla eri intressitahot voivat arvioida eri käyttömuotojen yhteensopivuutta. Tähän liittyen tutkija osallistuu asukkaille ja matkailijoille suunnatun kyselyn laatimiseen, aineiston keruuseen, aineistojen analysointiin ja tulosten julkaisemiseen yhdessä muiden hankkeeseen osallistuvien tutkijoiden kanssa.

Hakijalta odotamme: Hakijalta odotamme tohtorintutkintoa soveltuvalta alalta ja aiempaa kokemusta edellä mainituista tehtävistä. Tehtävä edellyttää syvällistä ekologisten ilmiöiden ja luonnon monimuotoisuuteen vaikuttavien tekijöiden ymmärtämistä, PPGIS-menetelmien hallintaa, käytännön kokemusta paikkatietoanalyyseista, hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, järjestelmällisyyttä, oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä.

Palkkauksen peruste: Palkkauksen peruste: Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 8-10 (2763,80 - 3438,34 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa, jonka suuruus on enintään 50 % tehtävän vaativuuden mukaisesta palkasta.

Hakeminen

Hakuaika päättyy 7.11.2014 kello 16:00.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-135-14). Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-135-14. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

Vuoden 2015 alussa Metla yhdistyy Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksen (MTT) ja Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitoksen (RKTL) kanssa Luonnonvarakeskukseksi, jonka tavoitteena on kehittää ratkaisuja uusiutuvien luonnonvarojen hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

  Päivitetty: 27.10.2014 /JVoi | Copyright Metla | Palaute