Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Tehtävä on määräaikainen 10.11.2014 - 31.10.2016
Määräaikaisuuden syy määräaikainen työsopimussuhde
Hakuaika päättyy 31.10.2014 kello 16:00
Työpaikan tiedot: Metsäntutkimuslaitos, Jokiniemenkuja 1, 01301 Vantaa
Virka on viraston yhteinen
Työaika: Virastotyöaika

Viran/tehtävän kuvaus: Tutkijan tehtävänä on toimia tutkijana EU:n rahoittamassa LIFEPeatLandUse-hankkeessa, joka kehittää kustannustehokkaita menetelmiä heikkotuottoisten soiden jatkokäytölle. Hanke on useiden organisaatioiden yhteinen.

Tutkijan tehtävänä on tuottaa empiirisiin laajoihin mittausaineistoihin ja ennustemalleihin perustuvia laskelmia heikkotuottoisten soiden jatkokäyttövaihtoehtojen aiheuttaman vesistökuormituksen nykytilasta ja ennusteista. Tutkija osallistuu aineistojen analysointiin ja tulosten julkaisemiseen yhdessä muiden hankkeeseen osallistuvien tutkijoiden kanssa.

Hakijalta odotamme: Hakijalta edellytetään tohtorintutkintoa soveltuvalta alalta, esimerkiksi metsä- tai ympäristötieteiden alalta, soiden ekologiseen ja hydrologiseen tutkimukseen liittyvää syvällistä asiantuntemusta ja menetelmäosaamista sekä näyttöä tieteellisestä julkaisutoiminnasta. Tehtävän hoitaminen edellyttää lisäksi sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, kykyä itsenäiseen tutkimustyöhön ja yhteistyötaitoja.

Luemme eduksi: Hydrologisten prosessimallien hallinta luetaan hakijalle eduksi.

Palkkauksen peruste: Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 9 (3042,74 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa.

Hakeminen

Hakuaika päättyy 31.10.2014 kello 16:00.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-134-14). Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-134-14. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

  • Vanhempi tutkija Mika Nieminen 029 532 2399 etunimi.sukunimi@metla.fi
  • Professori Anne Tolvanen 029 532 3782 etunimi.sukunimi@metla.fi

Vuoden 2015 alussa Metla yhdistyy Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksen (MTT) ja Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitoksen (RKTL) kanssa Luonnonvarakeskukseksi, jonka tavoitteena on kehittää ratkaisuja uusiutuvien luonnonvarojen hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

  Päivitetty: 24.10.2014 /JVoi | Copyright Metla | Palaute