Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Tehtävä on määräaikainen 13.10.2014 - 30.09.2015
Määräaikaisuuden syy määräaikainen työsopimussuhde
Hakuaika päättyy 07.10.2014 kello 16:00
Työpaikan tiedot: Metsäntutkimuslaitos, Joensuun toimipaikka, Yliopistokatu 6, 80100 Joensuu
Virka on viraston yhteinen
Työaika: Virastotyöaika

Viran/tehtävän kuvaus: Metsäntutkimuslaitoksen Joensuun toimipaikkaan haetaan paikkatietotutkijaa ajalle 13.10.2014-30.9.2015. Tutkijan tehtävänä on paikkatietomenetelmien soveltaminen ja edelleen kehittäminen puunhankintaan ja biomassan saatavuuteen liittyvissä tutkimushankkeissa. Tehtävään kuuluu aineistojen hankinta erilaisista koti- ja ulkomaisista tietolähteistä, aineistojen esikäsittely paikkatietojärjestelmään soveltuvaksi, paikkatietoanalyysit, tulosten laskenta sekä raportointi.

Hakijalta odotamme: Hakijalta edellytetään toimeen soveltuva, ylempi korkeakoulututkinto ja kokemusta paikkatietomenetelmien soveltamisesta metsäbiomassojen määrän, alueellisen saatavuuden ja taseiden laskennassa. Hakijalta edellytetään sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, kykyä itsenäiseen tutkimustyöhön, hyviä viestintätaitoja sekä näyttöä menestyksekkäästä tutkimusyhteistyöstä.

Luemme eduksi: Tieteellinen julkaisutoiminta ja kokemus yritysyhteistyöstä, metsäteknologisesta tutkimuksesta ja EU-rahoitteisissa tutkimus- ja kehityshankkeissa työskentelystä katsotaan eduksi.

Palkkauksen peruste: Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle U08 (2783,80 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa.

Hakeminen

Hakuaika päättyy 7.10.2014 kello 16:00.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-120-14). Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-120-14. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

Vuoden 2015 alussa Metla yhdistyy Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksen (MTT) ja Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitoksen (RKTL) kanssa Luonnonvarakeskukseksi, jonka tavoitteena on kehittää ratkaisuja uusiutuvien luonnonvarojen hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

  Päivitetty: 01.10.2014 /JVoi | Copyright Metla | Palaute