Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Tehtävä on määräaikainen 01.11.2014 - 31.12.2016
Määräaikaisuuden syy määräaikainen työsopimussuhde
Hakuaika päättyy 05.09.2014 kello 16:00
Työpaikan tiedot: Metsäntutkimuslaitos, Jokiniemenkuja 1, 01301 Vantaa
Virka on viraston yhteinen
Työaika: Virastotyöaika

Viran/tehtävän kuvaus: Hankkeen tavoitteena on kehittää sekä KHK-inventaarion maaperälaskentaa että biomassaestimointia. Hankkeessa testataan Yasso07 mallia maaperän hengitysmittausaineistoja vasten ja estimoidaan uudet puuston biomassamallit perustuen pohjoismaisiin mittausaineistoihin.

Tutkijan tehtävät ovat 1) suorittaa maahengitysmittauksia ICP intensiivialoilla; 2) selvittää että vastaako Yasso07-mallin antamat tulokset orgaanisen aineen hajoamisesta johtuvaa maahengitystä; 3) koostaa ja analysoida pohjoismaiset biomassa-aineistot; 4) sekä kehittää yhteispohjoismaiset biomassamallit.

Hakijalta odotamme: Pätevyysvaatimuksena tutkijalle on maisterin tutkinto (metsäekologia, metsänarviointi, matematiikka, tilastotiede tai ympäristötiede).

Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja soveltuvuutta työskentelyyn kansainvälisen tutkimusryhmän jäsenenä. Lisäksi hakijoilta edellytetään perehtyneisyyttä tilastollisiin menetelmiin ja mallinnukseen.

Luemme eduksi: Kokemus maaperän hengitysmittauksista, biomassan mallinnuksesta, sekä tohtorin tutkinto luetaan hakijalle eduksi.

Palkkauksen peruste: Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 8 (2783,80 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa.

Hakeminen

Hakuaika päättyy 5.9.2014 kello 16:00.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-113-14). Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-113-14. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

Vuoden 2015 alussa Metla yhdistyy Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksen (MTT) ja Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitoksen (RKTL) kanssa Luonnonvarakeskukseksi, jonka tavoitteena on kehittää ratkaisuja uusiutuvien luonnonvarojen hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

  Päivitetty: 01.07.2014 /JVoi | Copyright Metla | Palaute