Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot
Metla » Metlassa nyt » Avoimet työpaikat »Tutkimusinsinööri

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkimusinsinööri

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Tehtävä on vakinainen, palvelussuhde alkaa 01.10.2014
Työpaikan tiedot: Metsäntutkimuslaitos, Itä-Suomen alueyksikkö, Joensuun toimipaikka, Yliopistokatu 6, 80100 Joensuu
Virka on viraston yhteinen
Työaika: Virastotyöaika

Viran/tehtävän kuvaus: Tehtävänä on metsän- ja puuntutkimuksen tutkimusinfrastruktuurien (esim. kasvatushuoneet, olosuhdekammiot ja -tilat) sekä mittaus- ja testauslaitteiden käyttö, käytönopastus ja ylläpito. Työhön liittyy myös mittaus- ja testauslaitteiden ohjelmointia ja tutkimuksissa kerättävän aineiston käsittelyä. Tutkimusinsinööri osallistuu uusien mittalaitteiden ideointiin, suunnitteluun ja rakentamiseen sekä vaativiin mittaus- ja testaustehtäviin laboratorio- ja kenttäolosuhteissa. Tehtävään liittyy yhteistyö- ja neuvottelutilanteita koti- ja ulkomaisten yhteistyökumppaneiden kanssa.

Hakijalta odotamme: Tehtävään soveltuvaa alempaa korkeakoulututkintoa (esim. insinööri (AMK)) ja näyttöä tehtäväalan osaamisesta, kuten esim. mittaus- ja automaatiotekniikasta, hienomekaniikasta tai ympäristötekniikasta. Eduksi katsotaan ohjelmointi- ja sähköalan osaaminen. Lisäksi edellytetään matkustusvalmiutta, hyvää neuvottelu- ja yhteistyökykyä ja englannin kielen taitoa. Eduksi katsotaan käytännön kokemus tehtävän alalta.

Palkkauksen peruste: Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 08 (2763,80 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa.

Hakeminen

Hakuaika päättyy 15.08.2014 kello 16:00.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-110-14). Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-110-14. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

  • Professori Leena Finér, metsänhoito, +358 50 391 3067, etunimi.sukunimi@metla.fi
  • Professori Erkki Verkasalo, puutiede, +358 50 391 3020, etunimi.sukunimi@metla.fi

Vuoden 2015 alussa Metla yhdistyy Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksen (MTT) ja Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitoksen (RKTL) kanssa Luonnonvarakeskukseksi, jonka tavoitteena on kehittää ratkaisuja uusiutuvien luonnonvarojen hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

  Päivitetty: 25.07.2014 /KPB | Copyright Metla | Palaute