Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Tehtävä on vakinainen, palvelussuhde alkaa 1.9.2014
Työpaikan tiedot: Metsäntutkimuslaitos, Jokiniemenkuja 1, 01301 Vantaa
Virka on viraston yhteinen
Työaika: Virastotyöaika

Viran/tehtävän kuvaus: Tutkijan tehtävänä on tutkia puun ja nilan muodostumista, sekä ympäristötekijöiden ja perimän vaikutuksia puun ja nilan rakenteeseen ja kemiaan liittyen puu- ja kasviperäisten bioaktiivisten yhdisteiden hyödyntämiseen biojalostamoissa.

Hakijalta odotamme: Tutkijalta edellytämme tohtorin tutkintoa soveltuvalta alalta sekä käytännössä osoitettua perehtyneisyyttä puun ja nilan rakenteen, ominaisuuksien ja kemian tutkimukseen (mm. kasvianatomia, mikroskopia, mikrotekniikka, kuvatulkinta ja orgaaninen kemia). Hakijan tulee hallita tilastotieteellisiä analyysi- ja mallinnusmenetelmiä (mm. sekamallit, pääkomponenttianalyysi). Tutkija työskentelee osana kansainvälistä tutkijaryhmää, joten hyvä englanninkielen taito on välttämätön.

Luemme eduksi: Näytöt itsenäisestä tutkimus- ja kehitystoiminnasta, rahoituksen hankinnasta, sekä kansainvälisestä tieteellisestä julkaisutoiminnasta. Eduksi luetaan myös aiempi kokemus tutkimustyön ja laboratoriotoiminnan johtamisesta sekä kansainvälisestä monitieteisestä tutkimusyhteistyöstä.

Palkkauksen peruste: Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 10 (3331,72 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa.

Hakeminen

Hakuaika päättyy 31.7.2014 kello 16:00.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-108-14). Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-108-14. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

  • Erikoistutkija Pekka Saranpää, p. 050 391 2340, etunimi.sukunimi@metla.fi
    Tavoitettavissa: 15.7.2014 alkaen

Vuoden 2015 alussa Metla yhdistyy Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksen (MTT) ja Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitoksen (RKTL) kanssa Luonnonvarakeskukseksi, jonka tavoitteena on kehittää ratkaisuja uusiutuvien luonnonvarojen hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

  Päivitetty: 14.07.2014 /KPB | Copyright Metla | Palaute