Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Tehtävä on vakinainen, palvelussuhde alkaa 01.09.2014
Työpaikan tiedot: Metsäntutkimuslaitos, Itä-Suomen alueyksikkö, Joensuun toimipaikka, Yliopistokatu 6, 80100 Joensuu
Virka on viraston yhteinen
Työaika: Virastotyöaika

Viran/tehtävän kuvaus: Tutkijan tehtävänä ovat metsä- ja energiateollisuuden biomassan hankinnan tutkimus sisältäen hankinnan teknologisten ratkaisujen, kilpailukyvyn, ympäristö- ja ilmastovaikutusten arvioinnin sekä teknologian siirron tutkimuksen. Tutkijan tehtävänä on metsäteknologian ja metsäbioenergian alojen EU:n puiteohjelmahankkeiden sekä pohjoismaisten ja kotimaisten T&K -hankkeiden suunnittelu, koordinointi sekä näihin liittyvät talous- ja tulosraportoinnin tehtävät. Tutkija osallistuu metsähakkeen hankinnan kansainvälisten tutkijaverkostojen toimintaan ja toimen tehtäväalaan liittyviin policy brief julkaisujen tuottamiseen.

Hakijalta odotamme: Hakijalta edellytetään toimeen soveltuva tohtorin tutkinto, vankka kokemus metsäenergia-alan ja erityisesti metsäenergian hankintateknologian, laadunhallinnan, biomassan energiakäytön ympäristö- ja ilmastovaikutusten tutkimuksesta ja kansainvälisestä tieteellisestä tutkimustoiminnasta. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää vahvaa kokemusta EU:n puiteohjelmahankkeiden valmistelusta sekä hallinto- ja koordinointitehtävistä. Hakijalta edellytetään sujuvaa suomen ja englanninkielen taitoa, kykyä itsenäiseen tutkimustyöhön, hyviä viestintätaitoja sekä näyttöä menestyksekkäästä tutkimusyhteistyöstä ja laaja-alaista näyttöä alan tieteellisestä julkaisutoiminnasta.

Luemme eduksi: Kokemus kansainvälisessä verkostotoiminnasta (mm. IEA ja COST -yhteistyö tehtävänalalla) sekä työskentelystä EU-rahoitteisissa tutkimus- ja kehityshankkeissa ja näyttö tutkimusrahoituksen menestyksekkäästä hankinnasta katsotaan eduksi.

Palkkauksen peruste: Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 10 (3331,72 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuva palkanosa.

Hakeminen

Hakuaika päättyy 23.07.2014 kello 16:00.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-105-14). Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-105-14. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

Vuoden 2015 alussa Metla yhdistyy Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksen (MTT) ja Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitoksen (RKTL) kanssa Luonnonvarakeskukseksi, jonka tavoitteena on kehittää ratkaisuja uusiutuvien luonnonvarojen hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

  Päivitetty: 09.07.2014 /KPB | Copyright Metla | Palaute