Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Tehtävä on määräaikainen 01.09 .2014 - 31.08.2016
Määräaikaisuuden syy määräaikainen työsopimussuhde
Hakuaika päättyy 18.07.2014 kello 15:00
Työpaikan tiedot: Metsäntutkimuslaitos,Yliopistokatu 6, 80101 Joensuu
Virka on perustettu yksikköön
Työaika: Virastotyöaika

Viran/tehtävän kuvaus: Tutkijan tehtävänä on osallistua Suomen Akatemian ja Metlan rahoittaman (Talvi muuttuvassa ilmastossa: lumiolosuhteiden vaikutukset kasveihin, maaperään ja niiden vuorovaikutuksiin boreaalisissa metsissä) tutkimushankkeen juuristolaboratoriokokeisiin, laboratorioanalyyseihin, aineistojen analysointiin sekä raportointiin kansainvälisissä tieteellisissä sarjoissa. Hankkeen tavoitteena on ymmärtää muuttuvien talviolosuhteiden vaikutuksia kasvien kasvuun, kasvien ja maaperän hiili- ja typpiaineenvaihduntaan sekä kaasujen vaihtoon ja maan mikrobiyhteisöihin. Hankkeessa on mukana Metlan, Lapin yliopiston Arktisen keskuksen, Oulun yliopiston, Geologisen tutkimuskeskuksen ja Ranskan maatalousinstituutin (INRA) tutkijoita.

Hakijalta odotamme: Soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa kasviekologiasta, -fysiologiasta tai muulta soveltuvalta alalta (biologia, metsätieteet, biokemia tms.), kokemusta laboratoriotyöskentelystä, innovatiivisuutta, kykyä toimia tutkimusryhmän jäsenenä, tieteellisin julkaisuin osoitettua tuloksellisuutta sekä valmiutta ajoittaiseen matkustamiseen ja maastotöihin. Tutkija työskentelee osana kansainvälistä tutkijaryhmää, joten hyvä englanninkielen taito on välttämätön. Aiempi kokemus juuristolaboratoriokokeista katsotaan eduksi.

Palkkauksen peruste: Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 8 (2763,80€/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa.

Hakeminen

Hakuaika päättyy 18.07.2014 kello 15:00.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-103-14). Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-103-14. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

  • Tutkija Pasi Rautio, 029 532 4045, etunimi.sukunimi@metla.fi
  • Tutkija Tapani Repo, 029 532 3136, etunimi.sukunimi@metla.fi

Vuoden 2015 alussa Metla yhdistyy Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksen (MTT) ja Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitoksen (RKTL) kanssa Luonnonvarakeskukseksi, jonka tavoitteena on kehittää ratkaisuja uusiutuvien luonnonvarojen hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

  Päivitetty: 01.07.2014 /KPB | Copyright Metla | Palaute