Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Tehtävä on määräaikainen 01.07.2013 - 31.12.2016
Määräaikaisuuden syy määräaikainen työsopimussuhde
Metsäntutkimuslaitos, Jokiniemenkuja 1, 01301  Vantaa
Virka on viraston yhteinen

Viran/tehtävän kuvaus: Tehtävä liittyy FIBIC Oy:n ja CLEEN Oy:n yhteisen BEST (Sustainable Bioenergy Solutions for tomorrow)-tutkimusohjelman hankkeiden tutkimustehtäviin, ja niihin liittyviin koulutus- ja tutkimusanalyysipalveluiden toteutukseen.

Tutkijan tehtävänä on osallistua tutkimuksen suunnitteluun, toteutukseen ja raportointiin hankkeissa, jossa tuotetaan empiirisiin laajoihin mittausaineistoihin ja ennustemalleihin perustuvia laskelmia metsänkasvatuksen toteutusvaihtoehtojen tuotos- ja tuottovaikutuksista, sekä toiminnan vaikutuksista metsien hiilensidontaan. Tutkimustiedon käytäntöön siirto on tärkeä osa työnkuvaa.

Hakijalta odotamme: Valittavalta edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa soveltuvalta alalta tai vastaavaa tieteellistä näyttöä. Tehtävissä vaaditaan perehtyneisyyttä kasvu- ja tuotostutkimuksen tutkimusmenetelmiin; laajojen empiiristen aineistojen hallintaan ja tilastolliseen analysointiin, kasvumallinnukseen ja simulointitutkimuksiin sekä niissä sovellettuihin menetelmiin.

Luemme eduksi: Tehtävissä vaaditaan sujuvaa englanninkielen kirjallista ja suullista taitoa. Lisäksi edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja kokemusta tutkimusviestinnässä. Eduksi luetaan kokemus MOTTI-ohjelmiston käytöstä simulointitutkimuksissa.

Palkkauksen peruste: Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 10 (3331,72 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa.

Hakeminen

Hakuaika päättyy 18.6.2013 kello 16:00.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-82-13) . Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-82-13. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

  • Erikoistutkija Jari Hynynen 029 532 2350, etunimi.sukunimi@metla.fi
  Päivitetty: 11.06.2013 /KPB | Copyright Metla | Palaute