Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Lakimies

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Tehtävä on vakinainen, palvelussuhde alkaa 01.06.2013
Metsäntutkimuslaitos, Jokiniemenkuja 1, 01301  Vantaa
Virka on viraston yhteinen

Viran/tehtävän kuvaus: Lakimies toimii asiantuntijana sisäisten palvelujen prosessissa. Sisäiset palvelut -prosessi tuottaa Metlan yhteiset henkilöstö-, laki-, talous-, tieto-, yleis- ja toimitilapalvelut. Lakimiehen virka on Metlan työnantajavirka. Lakimiehen tehtävänä on erityisesti toimia Metlan johdon asiantuntijatukena palvelussuhde-, hankinta- ja hallintojuridiikan tehtävissä. Lisäksi lakimies toimii Metlan edustajana sidosryhmiin, palveluntuottajiin ja työnantajan edustajana henkilöstöön päin. Lakimies avustaa kotimaisten ja EU-sopimusten laadinnassa ja sopimusehtojen soveltamisessa ja tulkinnassa.

Hakijalta odotamme:  Parhaat edellytykset viran menestykselliselle hoitamiselle antavat ylempi korkeakoulututkinto oikeustieteissä ja usean vuoden työkokemus viran tehtäväalaan soveltuvissa tehtävissä sekä hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Edellytämme tuloshakuista toimintatapaa ja hyvää organisointikykyä. Yhteistyökyky ja hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot ovat viran hoitamisen olennaisia perusvaatimuksia, kuten myös kiinnostus voimassa olevien toimintatapojen kehittämiseen.

Hakijat voivat esittää palkkatoivomuksen.

Hakeminen

Hakuaika päättyy 3.5.2013 kello 16:00.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-61-13) . Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-61-13. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

  Päivitetty: 19.04.2013 /KPB | Copyright Metla | Palaute