Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Vanhempi tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Tehtävä on määräaikainen 01.05.2013 - 31.12.2014
Määräaikaisuuden syy määräaikainen työsopimussuhde
Työpaikan tiedot: Metsäntutkimuslaitos, PL 68, 80101 Joensuu
Virka on viraston yhteinen

Viran/tehtävän kuvaus: Metsätuhoriskejä arvioivaan EU-hankkeeseen haetaan tutkijaa metsätuhoihin liittyvään vaativaan mallinnustyöhön. Tavoitteena on tuottaa tietoa metsiä koskevista bioottisista ja ilmastollisista riskitekijöistä.

Haettavan tutkijan vastuulla on metsätuhomallinnuskokonaisuuden suunnittelu, toteutus ja sidosryhmäyhteistyö aiheeseen liittyen, sekä tiedon tuottaminen internet-esitystä varten. Tehtävässä sovelletaan vaativia tilastollisia menetelmiä.

Tutkijan toimipaikka on Joensuu.

Hakijalta odotamme: Toimen menestyksellinen hoitaminen edellyttää tohtorin tutkintoa tilastotieteestä tai sitä vastaavia tietoja, sekä kykyä soveltaa taitoja käytännön ekologisten kysymyksien ja ongelmien ratkaisemiseen. Tehtävä edellyttää ymmärrystä harvinaisten ilmiöiden mallintamisesta sekä spatio-temporaalisista tilastollisista menetelmistä.

Tehtävä vaatii aiempaa kokemusta metsiä kuvaavien aineistojen analysoinnista, hyviä tietojenkäsittelytaitoja, sekä tieteellisen tiedon esitystä tukevia taitoja. Valittavalta henkilöltä edellytetään sekä yhteistyötaitoja että kykyä päämäärätietoiseen itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää suomen- ja englannin kielen taitoa.

Palkkauksen peruste:Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 10 (3331.72 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa, enintään 50% tehtäväkohtaisesta palkasta.

Hakeminen

Hakuaika päättyy 18.04.2013 kello 16:00.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-57-13) . Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-57-13. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

  Päivitetty: 11.04.2013 /KPB | Copyright Metla | Palaute