Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot
Metla » Metlassa nyt » Avoimet työpaikat » Toimitila-asiantuntija

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Toimitila-asiantuntija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Tehtävä on vakinainen, palvelussuhde alkaa 1.3.2013
Työpaikan tiedot: Metsäntutkimuslaitos, Jokiniemenkuja 1, 01301 Vantaa
Työaika: Virastotyöaika

Toimitila-asiantuntija toimii asiantuntijana toimitilavuokrauksissa, -korjauksissa ja -huolloissa. Hän vastaa työympäristön kehittämisestä, palvelujen toimivuudesta, sopimuksenmukaisuudesta ja kehittämisestä. Toimitila-asiantuntija on aula-, virastomestari-, vartiointi- ja hälytyspalveluiden vastuuhenkilö sekä osallistuu kiinteistöturvallisuuden ylläpitoon. Toimitila-asiantuntija vastaa vuokrattujen toimitilojen hallinnasta ja on tilanhallintajärjestelmien pääkäyttäjä.

Tehtävä sijoitetaan Joensuun toimipaikkaan.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai rakennusmestarin tutkintoa, kokemusta toimitila-asioissa, projektien johtamisessa ja hankinnoissa.

Arvostamme tuloshakuista toimintatapaa ja hyvää organisointikykyä. Olet yhteistyökykyinen ja sinulla on hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot. Olet kiinnostunut kehittämään voimassa olevia toimintatapoja. Tilanhallintajärjestelmien tuntemus luetaan hakijalle eduksi.

Toimitila-asiantuntijan tehtävä on sijoitettu Metlan palkkausjärjestelmän vaativuustasolle 9 (2966,38 €). Lisäksi maksetaan tehtäväkohtaista palkanosaa. Hakijat voivat esittää palkkatoivomuksen.

Hakeminen

Hakuaika päättyy 31.1.2013 kello 16:00.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-269-12) . Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-269-12. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

Hallintojohtaja Tero Oksa, p. 050 391 2030, etunimi.sukunimi@metla.fi

  Päivitetty: 17.01.2013 /KPB | Copyright Metla | Palaute