Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Tehtävä on määräaikainen 14.01.2013 - 31.12.2014
Määräaikaisuuden syy määräaikainen työsopimussuhde
Työpaikan tiedot: Metsäntutkimuslaitos, Itä-Suomen alueyksikkö, Joensuun toimipaikka, Yliopistokatu 6, 80100 Joensuu
Virka on viraston yhteinen
Työaika: Virastotyöaika

Metsäntutkimuslaitoksen Joensuun toimipaikkaan haetaan metsäteknologian tutkijaa ajalle 14.1.2013-31.12.2014 Nordic Energy Research:n rahoittamaan Enerwoods-hankkeeseen sekä EU:n Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman 2007-2013 rahoittamaan "Metsähakkeen tuotannon laadunhallinta (LAATU)" -hankkeeseen.

Tutkijan tehtävänä Enerwoods-hankkeessa on kerätä tutkimusaineisto metsähakkeen toimitusketjujen simulointimallia varten, analysoida kerätty aineisto tilastollisin menetelmin ja laatia simulointimalli Witness-ohjelmistolla. Lisäksi tutkijan tehtävänä on toteuttaa mallilla tehtävät simuloinnit, analysoida niistä saatavat tulokset ja raportoida tulokset tieteellisissä julkaisuissa yhdessä muiden hankkeen tutkijoiden kanssa. LAATU-hankkeessa tutkijan tehtävänä on integroida simuloinneissa tuotettu tieto metsähakkeen hankinnasta osaksi metsähakkeen tuotannon laadunhallintaa.

Hakijalta edellytetään toimeen soveltuvaa, ylempää korkeakoulututkintoa sekä kokemusta tutkimustyöstä metsäenergian hankinnan ja simuloinnin aloilta. Toimen menestyksekäs hoitaminen edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa sekä kotimaisten ja kansainvälisten metsäenergia-alan toimijoiden tuntemusta.

Witness-simulointiohjelmiston ja process mapping -menetelmien tuntemus, tehtäväalan tieteellinen julkaisutoiminta ja projektiosaaminen katsotaan eduksi.

Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 8 (2712,27 €/kk) henkilön pätevyyden perusteella. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa.

Hakeminen

Hakuaika päättyy 4.1.2013 kello 16:00.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-266-12) . Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-266-12. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

Tutkija Perttu Anttila, p. 050 391 3088, etunimi.sukunimi@metla.fi

  Päivitetty: 17.01.2013 /KPB | Copyright Metla | Palaute