Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Tehtävä on vakinainen, palvelussuhde alkaa 01.02.2013
Työpaikan tiedot: Metsäntutkimuslaitos, Jokiniemenkuja 1, 01301 Vantaa
Virka on viraston yhteinen
Työaika: Virastotyöaika

Metlan hakee tutkijaa vakinaiseen työsuhteeseen Punkaharjun, Vantaan tai Oulun toimipaikkaan. Tutkijan tehtävänä on puun laadun ja puuraaka-aineen ominaisuuksien geneettisen perustan ja muuntelun tutkimus. Tutkija toimii metsän geneettisen rakenteen säätely ja metsänjalostus-osaamisryhmässä, integroituu puun laadun genetiikkaan erikoistuneeseen tiimiin ja tekee yhteistyötä Metlan puutieteen osaamisalueiden ja tilastotieteen osaamisryhmän kanssa. Yhteistyötä tehdään sekä Metlan sisällä että kansallisissa ja kansainvälisissä konsortioissa yhdessä muiden tutkimusryhmän jäsenten kanssa.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään soveltuvaa tohtorin tutkintoa ja perehtyneisyyttä kvantitatiiviseen genetiikkaan, molekyyligenetiikkaan, tilastotieteellisiin menetelmiin ja kokeen suunnitteluun sekä tietämystä puun fysikaalisista ja kemiallisista ominaisuuksista ja niiden mittausmenetelmistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää yhteistyökykyä sekä englanninkielen sujuvaa suullista ja kirjallista taitoa.

Työn kuvan monitieteellisyyden vuoksi työtehtävät tarkentuvat hakijan osaamisen perusteella. Arvostamme myös näyttöjä ulkopuolisen tutkimusrahoituksen menestyksellisestä hakemisesta, hankejohtamisesta sekä toimivia yhteistyöverkostoja.

Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 10 (3269,60 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa.

Hakeminen

Hakuaika päättyy 11.01.2013 kello 16:00..

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-258-12) . Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-258-12. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

Professori Katri Kärkkäinen, p 029 532 3767, etunimi.sukunimi@metla.fi
Vanhempi tutkija Martti Venäläinen, p 029 532 4238, etunimi.sukunimi@metla.fi

  Päivitetty: 17.01.2013 /KPB | Copyright Metla | Palaute