Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot
Metla » Metlassa nyt » Avoimet työpaikat » Tutkimusrahoitusasiantuntija

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkimusrahoitusasiantuntija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Tehtävä on vakinainen, palvelussuhde alkaa 01.02.2013
Työpaikan tiedot: Metsäntutkimuslaitos, Itä-Suomen alueyksikkö, Joensuun toimipaikka, Yliopistokatu 6, 80100 Joensuu
Virka on viraston yhteinen
Työaika: Virastotyöaika

Metsäntutkimuslaitos (Metla) hakee asiantuntijaa tutkimusrahoituspalveluihin. Metlassa on käynnissä noin 300 yhteisrahoitteista ja maksullisen palvelutoiminnan hanketta, joita rahoittavat mm. EU:n 7. puiteohjelma, Life+, Interreg- ja ENPI -ohjelmat, rakennerahastot, Suomen Akatemia, Tekes, ministeriöt, säätiöt ja elinkeinoelämä.

Asiantuntijan tehtävänä on yhteisrahoitteisten ja maksullisen palvelutoiminnan hankkeiden budjetoinnin ja talousraportoinnin neuvonta, ohjeistus ja koulutus Metlassa. Asiantuntija vastaa yhteisrahoitteisten ja maksullisen palvelutoiminnan hankkeiden seurannan kehittämisestä ja koordinoinnista Metlassa. Lisäksi tehtäviin kuuluvat yhteisrahoitteisen ja maksullisen palvelutoiminnan hankkeiden perustaminen Metlan järjestelmään ja hanketietojen ylläpito, hankkeiden vuotuisen toiminnansuunnittelun ohjeistus ja tarkastus sekä hankkeiden tulojen käsittely.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, vankkaa kokemusta yhteisrahoitteisten ja maksullisen palvelutoiminnan hankkeiden, erityisesti EU-hankkeiden, taloushallinnosta sekä hyvää perehtyneisyyttä valtion taloushallintoon ja taloushallintojärjestelmiin. Lisäksi tehtävässä tarvitaan eri rahoitusinstrumenttien tuntemusta sekä sujuvaa englanninkielen suullista ja kirjallista taitoa. Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, päätöksentekokykyä, asiakaspalveluhenkisyyttä, yhteistyökykyä, joustavuutta, numerotarkkuutta, järjestelmällisyyttä, organisointikykyä sekä selkeää suullista ja kirjallista ilmaisua.

Kokemus EU-tilintarkastuksista katsotaan eduksi.

Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 9 (2966,38 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa.

Hakeminen

Hakuaika päättyy 03.01.2013 kello 16:00..

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-255-12) . Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-255-12. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

  • Tutkimusjohtaja Leena Paavilainen, p. 050 391 2020, etunimi.sukunimi@metla.fi
    Tavoitettavissa: ei paikalla 27.-31.12.2012
  • Tutkimusasiantuntija Eeva Karjalainen, p. 050 391 2146, etunimi.sukunimi@metla.fi
  • Talouspäällikkö Marja-Liisa Elo, p. 050 391 2080, etunimi.sukunimi@metla.fi
  Päivitetty: 13.12.2012 /KPB | Copyright Metla | Palaute