Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Tehtävä on määräaikainen 01.03.2013 - 30.09.2014
Määräaikaisuuden syy määräaikainen työsopimussuhde
Työpaikan tiedot: Metsäntutkimuslaitos, Itä-Suomen alueyksikkö, Joensuun toimipaikka, Yliopistokatu 6, 80100 Joensuu
Virka on viraston yhteinen
Työaika: Virastotyöaika

Metsäntutkimuslaitoksen Joensuun toimipaikkaan haetaan metsäteknologian tutkijaa ajalle 01.03.2013-30.09.2014. Tutkija työskentelee EU:n (Northern Periphery Programme) ja TEM:in rahoittamissa hankkeissa "REMOTE - Renewable Energy Training and Demonstration Network for Remote Communities in the NPP Area" ja "BioPAD - Bioenergy Proliferation and Deployment" sekä "SECRE - Social Enterprises in Community Renewable Energy".

Tutkijan tehtäviä ovat uusiutuvan bioenergian toimitusketjujen kartoittaminen ja analysointi sekä raportin koostaminen bioenergian hankintaketjuista, logistiikasta ja bioenergiavaroista Northern Periphery Programmen toiminta-alueella. Lisäksi tutkija tukee hankkeisiin kuuluvia uusiutuvan energian koulutus- ja demonstraatioaktiviteetteja sekä kerää ja raportoi aineiston sosiaalisten yritysten toiminnasta ja roolista uusiutuvaa energiaa käyttävissä yhteisöissä.

Hakijalta edellytetään toimeen soveltuva, ylempi korkeakoulututkinto, kokemusta metsäenergian tutkimuksesta ja teknologian siirrosta Suomessa, Skandinaviassa ja NPP ohjelma-alueen maissa. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää lisäksi metsäbioenergian tuotannon, hankintalogistiikan ja käytön tuntemusta pohjoismaissa. Hakijalta edellytetään sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, kykyä itsenäiseen tutkimustyöhön, hyviä viestintätaitoja sekä näyttöä menestyksekkäästä tutkimusyhteistyöstä.

Kokemus GIS -pohjaisista metsäenergian saatavuustarkasteluista ja työskentelystä EU-rahoitteisissa tai muissa kansainvälisissä tutkimus- ja kehityshankkeissa katsotaan eduksi.

Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 8 (2712,27 €/kk) henkilön pätevyyden perusteella. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa.

Hakeminen

Hakuaika päättyy 20.2.2013 kello 16:00.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-23-13) . Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-23-13. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

Tutkija Robert Prinz, p. 029 532 3086, etunimi.sukunimi@metla.fi

  Päivitetty: 08.02.2013 /KPB | Copyright Metla | Palaute