Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Tehtävä on määräaikainen 01.01.2014 - 31.08.2015
Määräaikaisuuden syy määräaikainen työsopimussuhde
Työpaikan tiedot: Metsäntutkimuslaitos, Itä-Suomen alueyksikkö, Joensuun toimipaikka, Yliopistokatu 6, 80100 Joensuu
Virka on viraston yhteinen
Työaika: Virastotyöaika

Viran/tehtävän kuvaus: Metsäntutkimuslaitoksen Joensuun toimipaikkaan haetaan metsäteknologian tutkijaa ajalle 01.01.2014-31.08.2015 Northern Periphery Programme:n rahoittamiin Remote, BioPAD ja Secre -hankkeisiin sekä EU:n 7. puiteohjelman rahoittamaan INFRES -hankkeeseen.

Tutkija työskentelee seuraavissa EU:n ja Työ- ja elinkeinoministeriön rahoittamissa hankkeissa: "REMOTE - Renewable Energy Training and Demonstration Network for Remote Communities in the NPP Area", "BioPAD: Bioenergy Proliferation and Deployment", "Secre: Social Enterprises in Community Renewable Energy" ja "Innovative and effective technology and logistics for forest residual biomass supply in the EU -INFRES".

Tutkijan tehtävänä on REMOTE -hankkeen koordinointi ja puupolttoaineiden hankintaketjujen ja alalla toimivien sosiaalisten yritysten kartoittaminen pohjoisen periferian ohjelma-alueella. Lisäksi hän suunnittelee ja koordinoi uusiutuvan energian koulutuksen ja demonstraatiot hankkeeseen liittyen. Hänen tehtävänään on myös projektissa kerättävien aineistojen analysointi ja raportointi.

SECRE -hankkeessa tehtävänä on toteutettavien tapaustutkimusten raportointi ja loppuraportin toimittaminen. BioPAD -hankkeessa tutkija vastaa Metlan osuuden koordinoinnista "Renewable bioenergy supply chain" -työpaketin osalta ja Supply Chain Bioenergy Tool Model palvelun toteutuksesta. Lisäksi hän vastaa hankkeen koulutus- ja disseminaatiotoimenpiteiden toteutuksesta.

INFRES -hankkeessa tutkijan tehtävänä on koordinoida biomassan korjuun ja kuljetusten uusien innovaatioiden kartoitus ja arviointi hankkeen jäsenmaissa sekä koota demonstroitujen korjuuketjujen taloudellinen analyysi. Lisäksi hän suunnittelee ja koordinoi hankkeen loppuseminaarin järjestelyt Suomessa.

Hakijalta odotamme: Hakijalta vaaditaan tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, vankka kansainvälinen kokemus metsäenergiateknologiaan liittyvien tutkimus- ja verkostohankkeiden suunnittelusta, toteutuksesta, hallinnosta ja johtamisesta (Pohjoismaat, erityisesti NPP-ohjelma). Hakijalta vaaditaan myös näyttöä kansainvälisten metsäenergiateknologia-alan tutkijaverkostojen koordinoinnista ja mm. metsätyöntutkimuksen menetelmien syvällistä

Luemme eduksi: Eduksi katsotaan näyttö alan kv-koulutuksen ja tieteellisten kokousten järjestämisestä.

Palkkauksen peruste: Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 10 (3331,72 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa.

Hakeminen

Hakuaika päättyy 13.12.2013 kello 16:00.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-182-13). Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-182-13. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

Vuoden 2015 alussa Metla yhdistyy Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksen (MTT) ja Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitoksen (RKTL) kanssa Luonnonvarakeskukseksi, jonka tavoitteena on kehittää ratkaisuja uusiutuvien luonnonvarojen hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

  Päivitetty: 05.12.2013 /KPB | Copyright Metla | Palaute