Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Tehtävä on määräaikainen 4.3.2013 - 24.1.2014
Määräaikaisuuden syy määräaikainen työsopimussuhde
Työpaikan tiedot: Metsäntutkimuslaitos, Itä-Suomen alueyksikkö, Joensuun toimipaikka, Yliopistokatu 6, 80100 Joensuu
Virka on viraston yhteinen
Työaika: Virastotyöaika

Tutkijan tehtävänä on Intelligent Energy Europe -ohjelman rahoittaman Promotion to Regional Bioenergy Initiatives (PromoBio) -hankkeen ja Karelia ENPI -ohjelmaan kuuluva Novel cross-border solutions for intensification of forestry and increasing energy wood use (CBS FOREN) -hankkeen koordinointi. PromoBio -hankkeessa tutkija osallistuu bioenergiaohjelmien analysointiin, liiketoimintamallien testaamiseen ja koulutuksen järjestämiseen. CBS FOREN -hankkeessa tutkija osallistuu metsänhoidon ja metsäenergian kehitystyötä sekä tiedon ja teknologian siirtoa käsittäviin työpaketteihin. Metsäteiden rakennuksen ja kunnossapidon vientiklusterin kokoaminen sekä Venäjää koskeva markkinaselvitys -hankkeessa tutkija osallistuu venäläisten toimijoiden haastatteluiden toteutukseen, Venäjän markkinaselvityksen tekemiseen, vientiklusterin toteutettavuuden analysointiin, työn raportointiin sekä vientiklusterin ja selvityksen esittelyyn Venäjällä.

Toimeen valittavalta edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, metsä- ja bioenergia-alan ja siirtymätalousmaiden, erityisesti Venäjän metsäsektorin tuntemusta, sujuvaa venäjän ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa sekä kokemusta tutkimushankkeiden vetämisestä ja kansainvälisestä tutkimusyhteistyöstä.

Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 9 (2966,38 €/kk) henkilön pätevyyden perusteella. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa.

Hakeminen

Hakuaika päättyy 31.1.2013 kello 16:00.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-16-13) . Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-16-13. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

Professori Timo Karjalainen, p. 029 532 3080, etunimi.sukunimi@metla.fi

  Päivitetty: 08.02.2013 /KPB | Copyright Metla | Palaute