Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Tehtävä on määräaikainen 04.11.2013 - 30.09.2014
Määräaikaisuuden syy määräaikainen työsopimussuhde
Työpaikan tiedot: Metsäntutkimuslaitos, Itä-Suomen alueyksikkö, Joensuun toimipaikka, Yliopistokatu 6, 80100 Joensuu
Virka on viraston yhteinen
Työaika: Virastotyöaika

Viran/tehtävän kuvaus: Tutkija työskentelee päätutkijana Tekesin rahoittamassa hankkeessa Pohjoinen ulottuvuus ja termisten puunesteiden raaka-aineet, ominaisuudet ja teollinen käyttö (Metla), joka on Metlan osuus Itä-Suomen yliopiston (koordinaattori) ja Metlan yhteisestä NORPYRO-hankekonsortiosta.

Tutkijan tehtävinä ovat pohjoinen-etelä kasvuympäristövaikutusten tutkimus puubiomassan fysiko-kemiallisiin raaka-aineominaisuuksiin aina termisten puunesteiden ja eräiden niistä saatavien lopputuotteiden ominaisuuksiin saakka, niihin soveltuvien raaka-ainelähteiden identifiointiin ja priorisointiin tähtäävät analyysit ja yhteisiin laboratoriotutkimuksiin otettavien puubiomassanäytteiden otannan ja näytteenoton suunnittelu ja organisointi, fysikaalis-morfologiset karakterisointimittaukset ja osallistuminen kemiallisiin analyyseihin. Tutkija osallistuu tärkeällä panoksella hankkeen tulosten julkaisemiseen, tiedonsiirtotoimintaan, tulosten yhteiseen koostamiseen ja hankeraportointiin sekä yhteistyön kehittämiseen erityisesti norjalaisten tahojen kanssa.

Hakijalta odotamme: Tohtorintutkintoa soveltuvalta alalta, puu- tai kasvifysiologiaan ja vaativaan fysiko-kemialliseen tutkimukseen liittyvää asiantuntemusta ja menetelmäosaamista ja perustietoja puubiomassan ainesosien lähteistä, hyvää suomen ja englannin kielen ja mielellään myös skandinaavisen kielen suullista ja kirjallista taitoa, kokemusta yhteishankkeissa työskentelystä ja tiedonsiirtotoiminnasta sekä oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä ja näyttöä tieteellisestä julkaisutoiminnasta.

Palkkauksen peruste: Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 10 (3331,72 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa.

Hakeminen

Hakuaika päättyy 22.10.2013 kello 16:00.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-145-13). Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

 

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain
400-145-13
. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

Vuoden 2015 alussa Metla yhdistyy Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksen (MTT) ja Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitoksen (RKTL) kanssa Luonnonvarakeskukseksi, jonka tavoitteena on kehittää ratkaisuja uusiutuvien luonnonvarojen hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

  Päivitetty: 15.10.2013 /KPB | Copyright Metla | Palaute