Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Avustava tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Tehtävä on määräaikainen 01.11.2013 - 31.12.2014
Määräaikaisuuden syy määräaikainen työsopimussuhde
Työpaikan tiedot: Metsäntutkimuslaitos, Itä-Suomen alueyksikkö, Joensuun toimipaikka, Yliopistokatu 6, 80100 Joensuu
Virka on viraston yhteinen
Työaika: Virastotyöaika

Viran/tehtävän kuvaus: Metsäntutkimuslaitoksen Joensuun toimipaikkaan haetaan avustavaa tutkijaa ajalle 1.11.2013-31.12.2014. Palkattava henkilö työskentelee EU-rahoitteisessa kansainvälisessä hankkeessa "Multipurpose trees and non-wood forest products - a challenge and opportunity" ja hän avustaa ei-puuaineisten tuotteiden tuotantomahdollisuuksiin, tuotteistamiseen, markkinointiin ja innovointiin sekä alan yritystoiminnan kehittämiseen liittyvien selvitysten toteuttamista Pohjois-Karjalan tapaustutkimusalueella. Työtehtävät sisältävät mm. sidosryhmien kanssa työskentelyä, aineistojen hankintaa, analysointia ja raportointia muun tutkimusryhmän ohjauksessa. Lisäksi henkilö laatii opinnäytetyönä tattisatojen asiantuntijamallin.

Hakijalta odotamme: Odotamme hakijalta perehtyneisyyttä metsien ei-puuaineisiin tuotteisiin. Hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito on edellytys tehtävän menestyksekkäälle hoitamiselle. Lisäksi edellytämme kykyjä ja yhteistyötaitoja, joiden avulla työskentely laaja-alaisten aineistonkeruutehtävien parissa on tuloksekasta. Aiempi toiminta kansainvälisissä projekteissa on myös edellytys tehtävän hoitamiselle.

Palkkauksen peruste: Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 4 (2114,86 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa.

Hakeminen

Hakuaika päättyy 17.10.2013 kello 16:00.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-140-13). Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-140-13. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

  • Vanhempi tutkija Mikko Kurttila, p. 050 391 3262, etunimi.sukunimi@metla.fi
     

Vuoden 2015 alussa Metla yhdistyy Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksen (MTT) ja Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitoksen (RKTL) kanssa Luonnonvarakeskukseksi, jonka tavoitteena on kehittää ratkaisuja uusiutuvien luonnonvarojen hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

  Päivitetty: 10.10.2013 /KPB | Copyright Metla | Palaute