Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkimussihteeri

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Tehtävä on määräaikainen 04.11.2013 - 31.12.2017
Määräaikaisuuden syy määräaikainen työsopimussuhde
Työpaikan tiedot: Metsäntutkimuslaitos, Paavo Havaksen tie 13, PL 413, 90014 Oulun yliopisto
Virka on perustettu yksikköön
Työaika: Virastotyöaika

Viran/tehtävän kuvaus: Tutkimussihteerin toimenkuvaan kuuluvat kahden Metlassa koordinoitavan EU Life+ rahoitteisen hankkeen tehtävät. LifePeatLandUse -hanke kehittää kustannustehokkaita menetelmiä kunnostusojituskelvottomien soiden jatkokäytölle. LifeData -hanke kehittää LYNET (luonnonvara- ja ympäristötutkimuksen yhteenliittymä) organisaatioiden tutkimusaineistojen yhteiskäyttöisyyttä (http://www.metla.fi/life/lifedata/). Molemmat hankkeet ovat useiden organisaatioiden yhteisiä.

Tutkimussihteerin tehtävinä ovat hankkeiden kustannusselvitysten laatiminen EU-komissiolle EU-ohjeistusten mukaisesti, rahankäytön ja työaikojen seuranta, kirjanpidon tositteiden kerääminen ja arkistointi, laskujen asiatarkastus, partnereiden taloushallinnon dokumenttien kokoaminen ja tarkastaminen, projektityössä ja sisällön raportoinnissa avustaminen, seminaari- ja kokousjärjestelyt sekä arkistointi. Työ edellyttää jatkuvaa yhteydenpitoa projektihenkilöstöön ja sidosryhmiin eri organisaatioissa.

Hakijalta odotamme: Hakijalta odotamme soveltuvaa ammattikorkeakoulu-, alempaa korkeakoulu- tai opistotason tutkintoa ja kokemusta edellä mainituista tehtävistä. Tehtävä edellyttää taloushallinnon osaamista, hyviä tietotekniikkataitoja, hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, järjestelmällisyyttä, oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä. Lisäksi edellytämme EU:n Life+ tai vastaavien hankkeiden talousraportointiin liittyvää osaamista sekä valtion taloushallinnon ja taloushallintojärjestelmien (Rondo, M2, AdeEko+, Tilha) tuntemusta.

Palkkauksen peruste: Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 5-6 (2270,47-2424,25 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa, jonka suuruus on enintään 50 % tehtävän vaativuuden mukaisesta palkasta.

Hakeminen

Hakuaika päättyy 15.10.2013 kello 16:15.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-138-13). Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-138-13. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

  • Professori Anne Tolvanen, p. 050 391 3782, etunimi.sukunimi@metla.fi
  • Projektipäällikkö Anu Kantola, p. 040 801 5154, etunimi.sukunimi@metla.fi

Vuoden 2015 alussa Metla yhdistyy Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksen (MTT) ja Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitoksen (RKTL) kanssa Luonnonvarakeskukseksi, jonka tavoitteena on kehittää ratkaisuja uusiutuvien luonnonvarojen hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

  Päivitetty: 10.10.2013 /KPB | Copyright Metla | Palaute