Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Laboratorioinsinööri

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Tehtävä on määräaikainen 24.10.2013 - 15.06.2014
Määräaikaisuuden syy äitiysloman sijaisuus
Työpaikan tiedot: Metsäntutkimuslaitos, PL 18 (Jokiniemenkuja 1), 01301 Vantaa
Virka on viraston yhteinen
Työaika: Virastotyöaika

Viran/tehtävän kuvaus: Laboratorioinsinööri osallistuu Metlan laboratoriota käyttäviin hankkeisiin. Laboratorioinsinöörin tehtäviin kuuluvat molekyylibiologian ja biokemian perusanalyysit.

Hakijalta odotamme: Hyvää laitehallintaa kuten erilaiset PCR-, elektroforeesi- kaasukromatografia-laitteet sekä Windows perusohjelmien (Word, Excel) tuntemusta. Hyvä englanti suullinen ja kirjallinen osaaminen on tarpeellinen.

Luemme eduksi: Kokemusta yllä kuvatulta alalta, avoimuutta ja ihmisten kanssa kommunikointia.

Palkkauksen peruste: Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 6 (peruspalkka 2424,25 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa, jonka suuruus on enintään 50 % tehtävän vaativuuden mukaisesta palkasta.

Hakeminen

Hakuaika päättyy 3.10.2013 kello 16:00.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-130-13). Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-130-13. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

Vuoden 2015 alussa Metla yhdistyy Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksen (MTT) ja Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitoksen (RKTL) kanssa Luonnonvarakeskukseksi, jonka tavoitteena on kehittää ratkaisuja uusiutuvien luonnonvarojen hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

  Päivitetty: 19.09.2013 /KPB | Copyright Metla | Palaute