Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Tehtävä on määräaikainen 01.11.2013 - 31.08.2016
Määräaikaisuuden syy määräaikainen työsopimussuhde
Työpaikan tiedot: Metsäntutkimuslaitos, Jokiniemenkuja 1 (PL 18), 01301 Vantaa
Virka on viraston yhteinen
Työaika: Virastotyöaika

Viran/tehtävän kuvaus:Tutkimustyö on osa Suomen Akatemian rahoittamaa hanketta "Metsäekosysteemien rakenne ja toiminta ympäristögradienttien suhteen: päätelmiä Tiibetin ylängöltä ja Suomesta".

Tutkijan tehtävänä on hankkeen tutkimussuunnitelman pohjalta tutkimuksen toteutuksen suunnittelu, tutkimusaineiston keruu ja analysointi sekä tulosten raportointi seuraavista aiheista: (1) sään, fotosynteesin ja veden saatavuuden vaikutus puiden kasvuun; (2) alkuperän vaikutus puiden kasvunvaihteluun; ja (3) sään ääri-ilmiöiden vaikutus metsiköiden kasvuun ja tuhoriskiin.

Hakijalta odotamme: Tehtävään valittavalta edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa soveltuvalta alalta, sekä näyttöä tieteellisestä julkaisemisesta. Arvostamme aineistojen käsittelyyn soveltuvien menetelmien ja ohjelmistojen, erityisesti tilastotieteen menetelmien, hallintaa. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää myös valmiuksia työskennellä monitieteisessä tutkimusryhmässä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä erinomaista suomen ja sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Luemme eduksi: Perehtyneisyys metsien kasvun ekologiaan ja metsänhoitomenetelmiin, sekä dendrokronologiaan katsotaan hakijalle eduksi.

Palkkauksen peruste: Tehtävä on sijoitettu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 7 (2944,59 euroa/kk) henkilön pätevyyden perusteella. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa, jonka suuruus on enintään 50 % tehtävän vaativuuden mukaisesta palkasta.

Hakeminen

Hakuaika päättyy 11.10.2013 kello 16:00.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-126-13). Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-126-13. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

Vuoden 2015 alussa Metla yhdistyy Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksen (MTT) ja Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitoksen (RKTL) kanssa Luonnonvarakeskukseksi, jonka tavoitteena on kehittää ratkaisuja uusiutuvien luonnonvarojen hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

  Päivitetty: 20.09.2013 /KPB | Copyright Metla | Palaute