Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Taloussuunnittelija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Tehtävä on vakinainen, palvelussuhde alkaa 01.11.2013
Työpaikan tiedot: Metsäntutkimuslaitos, PL 18 (Jokiniemenkuja 1), 01301 Vantaa
Virka on viraston yhteinen
Työaika: Virastotyöaika

Viran/tehtävän kuvaus: Taloussuunnittelija toimii taloushallintopalveluiden asiantuntijatehtävissä sisäisten palveluiden prosessissa. Tehtäviin kuuluu osallistuminen määräaikaisraportoinnin ja johdon raportoinnin edellyttämien tietojen tuottamiseen ja tuloksellisuusraportoinnin suunnitteluun ja toteuttamiseen, kustannuslaskennan ja laskentatoimen kehittämiseen sekä kustannusvastaavuuslaskelmien laadintaan. Lisäksi taloussuunnittelija hoitaa tutkimusraharekisterin pääkäyttäjätehtävät.

Hakijalta odotamme:Virkaan soveltuvaa korkeakoulututkintoa, valtion taloushallinnon ja kustannuslaskennan tuntemusta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä, joustavuutta, numerotarkkuutta, järjestelmällisyyttä sekä selkeää suullista ja kirjallista ilmaisua.

Palkkauksen peruste: Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 8 (peruspalkka 2763,80 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa, jonka suuruus on enintään 50 % tehtävän vaativuuden mukaisesta palkasta.

Hakeminen

Hakuaika päättyy 11.10.2013 kello 16:00.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-125-13). Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-125-13. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

  • Palvelujohtaja Kristiina Borg, p. 050 391 2110, etunimi.sukunimi@metla.fi
  • Talouspäällikkö Marja-Liisa Elo, p. 050 391 2080, etunimi.sukunimi@metla.fi

Vuoden 2015 alussa Metla yhdistyy Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksen (MTT) ja Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitoksen (RKTL) kanssa Luonnonvarakeskukseksi, jonka tavoitteena on kehittää ratkaisuja uusiutuvien luonnonvarojen hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

  Päivitetty: 26.09.2013 /KPB | Copyright Metla | Palaute