Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Talouspäällikkö

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Tehtävä on vakinainen, palvelussuhde alkaa 01.11.2013
Työpaikan tiedot: Metsäntutkimuslaitos, PL 18 (Jokiniemenkuja 1), 01301 Vantaa
Virka on viraston yhteinen
Työaika: Virastotyöaika

Viran/tehtävän kuvaus: Talouspäällikkö toimii taloushallintopalveluiden päällikkönä sisäisten palveluiden prosessissa. Taloushallintopalvelu osallistuu viraston talousarvion, toiminta- ja taloussuunnitelmien valmisteluun ja huolehtii tutkimustoiminnan rahoituksen seuranta- ja raportointitietojen tuottamisesta. Taloushallintopalvelu huolehtii taloushallinnossa käytettävien tietojärjestelmien kehittämisestä sekä vastaa kirjanpitoyksikön maksuliikkeestä, kirjanpidosta ja muusta laskentatoimesta.

Talouspäällikkö vastaa talouspalveluiden tehtäväkokonaisuuden johtamisesta, kehittämisestä, ohjauksesta, valvonnasta, toiminnan tuloksellisuudesta ja tilinpäätöksestä. Hän seuraa toimialansa kehitystä, valmistelee taloushallinnon strategiset linjaukset ja toimii Metlan edustajana sidosryhmiin ja palvelutuottajiin. Talouspäällikkö osallistuu fuusion suunnitteluun ja valmisteluun.

Hakijalta odotamme: Viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, perehtyneisyyttä viran toimialaan sekä käytännössä osoitettua johtamistaitoa ja johtamiskokemusta. Lisäksi edellytetään hyvää perehtyneisyyttä valtion taloushallintoon sekä tutkimusrahoitusinstrumenttien ja niiden raportoinnin tuntemusta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, päätöksentekokykyä, yhteistyö- ja organisointikykyä sekä selkeää suullista ja kirjallista ilmaisua.

Palkkauksen peruste: Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 13 (peruspalkka 4 372,35 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa, jonka suuruus on enintään 50 % tehtävän vaativuuden mukaisesta palkasta.

Hakeminen

Hakuaika päättyy 11.10.2013 kello 16:00.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-124-13). Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-124-13. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

  • Palvelujohtaja Kristiina Borg, p. 050 391 2110, etunimi.sukunimi@metla.fi
  • Talouspäällikkö Marja-Liisa Elo, p. 050 391 2080, etunimi.sukunimi@metla.fi

Vuoden 2015 alussa Metla yhdistyy Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksen (MTT) ja Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitoksen (RKTL) kanssa Luonnonvarakeskukseksi, jonka tavoitteena on kehittää ratkaisuja uusiutuvien luonnonvarojen hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

  Päivitetty: 26.09.2013 /KPB | Copyright Metla | Palaute