Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Tehtävä on määräaikainen 01.10.2013 - 31.12.2014
Määräaikaisuuden syy määräaikainen työsopimussuhde
Työpaikan tiedot: Metsäntutkimuslaitos, PL 18 (Jokiniemenkuja 1), 01301 Vantaa
Virka on viraston yhteinen
Työaika: Virastotyöaika

Viran/tehtävän kuvaus: Haettavan henkilön tehtäviin kuuluu kaukokartoitusaineistojen ja digitaalisten kartta-aineistojen käsittely ja analysointi. Analysointi toteutetaan GIS-analyysin ja tilastollisen analyysin keinoin. Lisäksi haettava henkilö osallistuu hankkeiden muihin tehtäviin tarpeen mukaan.

Hakijalta odotamme: Haettavalta henkilöltä edellytetään maisterin tutkintoa (tai ainakin pitkälle edenneitä maisterin tutkintoon tähtääviä opintoja) sopivalta alalta, kuten esim. maa- ja metsätaloustieteiden, luonnontieteiden tai ympäristötieteiden alalta.

Tehtävästä suoriutuminen edellyttää perehtyneisyyttä paikkatietojärjestelmiin ja paikkatiedon käsittelyyn, tilastollisten laskentaohjelmien käyttöön, sekä kaukokartoitusmenetelmien ja kaukokartoitusaineistojen tuntemusta.

Luemme eduksi: Tilastollisten R ja/tai SAS -ohjelmistojen tuntemus luetaan hakijalle eduksi.

Palkkauksen peruste: Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 6 (2424,25 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa, jonka suuruus on enintään 50 % tehtävän vaativuuden mukaisesta palkasta.

Hakeminen

Hakuaika päättyy 23.09.2013 kello 16:00.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-122-13) . Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-122-13. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

  Päivitetty: 16.09.2013 /KPB | Copyright Metla | Palaute