Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Tehtävä on määräaikainen 01.10.2013–31.12.2017
Määräaikaisuuden syy: määräaikainen työsopimussuhde
Työpaikan tiedot: Metsäntutkimuslaitos, Paavo Havaksen tie 3, PL 413, 90014 Oulun yliopisto
Virka on viraston yhteinen
Työaika: Virastotyöaika

Tehtävän kuvaus: Tutkijan  tehtävänä on toimia EU:n rahoittaman LifePeatLandUse -hankkeen koordinaattorina. LifePeatLandUse -hanke kehittää kustannustehokkaita menetelmiä kunnostusojituskelvottomien soiden jatkokäytölle. Hanke on useiden organisaatioiden yhteinen.

Tutkijan tehtävinä ovat hankkeen koordinointi ja raportointi EU:hun. Tutkija vastaa sopimusten valmistelusta, budjetin seurannasta ja maksatusten toteuttamisesta, viestinnästä ja tiedotuksesta, hankkeen kokousten ja seminaarien järjestämisestä sekä hankkeen vaikutusten arvioinnista hankesuunnitelman mukaisesti. Lisäksi tutkijan tehtävänä on soiden käytettävyyttä kuvaavan luokitusjärjestelmän ja päätöstyökalun valmistelu yhdessä hankkeen muiden tutkijoiden kanssa. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika.

Hakijalta odotamme: Tohtorintutkintoa soveltuvalta alalta, soiden käyttöön liittyvää asiantuntemusta, sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, paikkatietomenetelmien (esim. ArcGis) ja tilastollisten mallinnusmenetelmien tuntemusta, kokemusta EU:n Life+ tai vastaavien laajojen hankkeiden hallinnoinnista ja koordinoinnista sekä oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä.

Palkkauksen peruste: Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 10 (3331,72 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa, jonka suuruus on enintään 50 % tehtävän vaativuuden mukaisesta palkasta.

Hakeminen

Hakuaika päättyy 16.9.2013 kello 16:00

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-119-13).
Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-119-13. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

  Päivitetty: 09.09.2013 /SJor | Copyright Metla | Palaute