Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Tehtävä on määräaikainen 01.09.2013 - 30.09.2014
Määräaikaisuuden syy määräaikainen työsopimussuhde
Työpaikan tiedot: Metsäntutkimuslaitos, Itä-Suomen alueyksikkö, Joensuun toimipaikka, Yliopistokatu 6, 80100 Joensuu Virka on viraston yhteinen
Työaika: Virastotyöaika

Viran/tehtävän kuvaus: Metsäntutkimuslaitoksen Joensuun toimipaikkaan haetaan metsäteknologian tutkijaa ajalle 01.09.2013 - 30.09.2014 Northern Periphery Programme:n rahoittamiin "Secre: Social Enterprises in Community Renewable Energy" ja "REMOTE- Renewable Energy Training and Demonstration Network for Remote Communities in the NPP Area" hankkeisiin.

Tutkijan tehtävänä on uusiutuvan energian koulutuksen ja demonstraatioiden suunnittelu ja käytännön toteutus. Lisäksi hän osallistuu aineistojen keruuseen ja tulosten raportointiin uusiutuvaa energiaa käyttävien yhteisöjen ja niissä toimivien sosiaalisten yritysten tutkimuksessa.

Hakijalta odotamme:Hakijalta edellytetään toimeen soveltuva, ylempi korkeakoulututkinto, kokemusta metsäenergian tutkimuksesta ja teknologian siirrosta Suomessa, Skandinaviassa ja NPP ohjelma-alueen maissa. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää lisäksi metsäbioenergian tuotannon, hankintalogistiikan ja käytön tuntemusta pohjoismaissa. Hakijalta edellytetään sujuvaa Suomen ja Englanninkielen taitoa, kykyä itsenäiseen tutkimustyöhön, hyviä viestintätaitoja sekä näyttöä menestyksekkäästä tutkimusyhteistyöstä.

Luemme eduksi:Käytännön kokemus metsäenergian hankinnasta ja metsäteknologiasta sekä työskentelystä EU-rahoitteisissa tai pohjoismaisissa tutkimus- ja kehityshankkeissa katsotaan eduksi.

Palkkauksen peruste:Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 7-8 (2608,14-2763,80 €/kk) henkilön pätevyyden perusteella. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa.

Hakeminen

Hakuaika päättyy 27.08.2013 kello 16:00.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-112-13) . Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-112-13. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

  • Tutkija Robert Prinz, p. 050 391 3086, etunimi.sukunimi@metla.fi
  Päivitetty: 20.08.2013 /KPB | Copyright Metla | Palaute