Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot
Metla » Metlassa nyt » Avoimet työpaikat » Toimistosihteeri

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Toimistosihteeri

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Tehtävä on määräaikainen 1.4.2012 - 31.12.2015
Määräaikaisuuden syy määräaikainen työsopimussuhde
Työpaikan tiedot: Metsäntutkimuslaitos, Jokiniemenkuja 1, 01301 Vantaa
Työaika: Virastotyöaika

Toimistosihteerin toimenkuvaan kuuluvat EU Life+ rahoitteisen LifeData -hankkeen projektisihteeritehtävät ja Metlan laboratoriopalvelujen sihteeritehtävät. LifeData -hanke kehittää LYNET (luonnonvara- ja ympäristötutkimuksen yhteenliittymä) organisaatioiden tutkimusaineistojen yhteiskäyttöisyyttä . Laboratoriopalvelut tuottaa Metlan tutkimuksen tarvitsemia laboratoriopalveluja, avustaa tarvittavien analyysimenetelmien kehittämisessä sekä ylläpitää ja kehittää laboratorioiden laatujärjestelmää ja infrastruktuuria.

Sihteerin tehtävinä LifeData -hankkeessa ovat kustannusselvitysten laatiminen EU-komissiolle, hankkeen rahankäytön seuranta, yhteydenpito hankeosakkaisiin ja sidosryhmiin, projektityössä ja sisällön raportoinnissa avustaminen, seminaari- ja kokousjärjestelyt sekä arkistointi.

Sihteerin tehtävinä ovat laboratoriossa rahaliikenteen hoito ja seuranta sähköisen tilauskirjan ja sähköisen kirjanpitojärjestelmän avulla. Työhön kuuluu laboratorioprosessin määrärahan käytön seuranta ja kuukausittainen raportointi sekä analyysitilausten kirjanpidon seuranta sähköisessä seurantajärjestelmässä sekä erilaiset tilastoinnit ja selvitykset liittyen määrärahojen käyttöön ja analyysitilauksiin.

Parhaat edellytykset viran hoitamiseen antaa soveltuva ammattikorkeakoulu- tai alempi korkeakoulututkinto (esim. HSO-sihteeri, tradenomi, merkonomi) ja kokemus virkaan kuuluvista tehtävistä. Tehtävä edellyttää taloushallinnon osaamista, hyviä tietotekniikkataitoja, hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, tarkkuutta, järjestelmällisyyttä, oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä.

Hakijalle on eduksi EU:n Life+ tai vastaavien hankkeiden talousraportointiin liittyvä osaaminen sekä valtion taloushallinnon ja taloushallintojärjestelmien (AdeEko+, Rondo ja Tilha) tuntemus.

Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 4-5 (2035.93-2186.59 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa.

Hakeminen

Hakuaika päättyy 9.3.2012 kello 16:15.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-41-12) . Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-41-12.

Lisätietoja

  • Projektipäällikkö Anu Kantola, p. 029 5325154, etunimi.sukunimi@metla.fi
  • Laboratorionjohtaja Marjatta Kantola, p. 029 5322402, etunimi.sukunimi@metla.fi
  Päivitetty: 24.02.2012 /KPB | Copyright Metla | Palaute