Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot
Metla » Metlassa nyt » Avoimet työpaikat » Projektipäällikkö

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Projektipäällikkö

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Tehtävä on määräaikainen 01.02.2013 - 31.12.2015
Määräaikaisuuden syy määräaikainen työsopimussuhde
Työpaikan tiedot: Metsäntutkimuslaitos, Jokiniemenkuja 1, 01301 Vantaa
Virka on viraston yhteinen
Työaika: Virastotyöaika

Viran/tehtävän kuvaus: Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus (MTT) on maamme johtava maatalous- ja elintarvike-tutkimusta ja maatalouden ympäristötutkimusta tekevä laitos, joka tuottaa innovaatiota uusiutuvista luonnonvaroista. Tutkimusaloja ovat biologia, teknologia ja talous. MTT tuottaa ja välittää tieteellistä tutkimustietoa sekä kehittää ja siirtää teknologiaa koko maatalous- ja elintarvikesektorille. MTT tekee tieteestä elinvoimaa.

Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitos (RKTL) tuottaa tieteellistä ja laadukasta tietoa kalasta, riistasta ja porosta luonnonvarojen kestävän käytön hyväksi sekä ylläpitää luonnon monimuotoisuutta tutkimuksen ja vesiviljelyn avulla. Tutkimuslaitoksen asiakkaita ovat muun muassa ministeriöt, EU, aluehallinto, muut valtion sektoritutkimuslaitokset, elinkeinon harjoittajat sekä sektorin etu- ja harrastusjärjestöt. Toiminnan kokonaisrahoitus on noin 24 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 290 ja tutkimuslaitos toimii 20 paikkakunnalla.

METLA, MTT ja RKTL yhdistyvät 1.1.2015 Luonnonvaratutkimuskeskukseksi. Luonnonvarakeskus on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja uusiutuvien luonnonvarojen hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin. Luonnonvarakeskus toimii maa- ja metsätalousministeriön alaisuudessa.

Projektipäällikkö johtaa ja koordinoi Metlan, MTT:n ja RKTL:n arkistojen päättämisprojekteja sekä vastaa niiden suunnittelusta ja toteutuksesta. Valittava henkilö vastaa myös puuttuvien säilytysaikapäätösten hakemisesta arkistolaitokselta. Hänen tehtäviinsä kuuluu lisäksi asiakirjahallinnan koulutuksen antaminen ja palvelujen hankinta.

Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Hakijalta odotamme: Parhaat edellytykset viran menestykselliseen hoitamiseen antaa soveltuva korkeakoulututkinto ja monipuolinen käytännön kokemus edellä kuvatuista tehtävistä.

Työssä tarvitaan oma-aloitteisuutta, joustavuutta, järjestelmällisyyttä, yhteistyökykyä, hyviä esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja sekä matkustusvalmiutta.

Luemme eduksi: Asiakirjahallinnon työkokemus ja koulutus sekä aikaisempi kokemus arkiston päättämisestä, projektien vetämisestä ja julkisista hankinnoista katsotaan eduksi.

Työssä tarvittava kielitaito: Tehtävä vaatii erinomaista suomen, hyvää englannin ja tyydyttävää ruotsin kielen taitoa.

Palkkauksen peruste: Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 9 (2966,38 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa.

Hakeminen

Hakuaika päättyy 28.12.2012 kello 16:00.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-245-12) . Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-245-12. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

Palvelujohtaja Kristiina Borg, puh. 029 532 2110, etunimi.sukunimi@metla.fi

  Päivitetty: 07.12.2012 /KPB | Copyright Metla | Palaute