Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot
Metla » Metlassa nyt » Avoimet työpaikat » Tutkija/Researcher

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Tehtävä on vakinainen, palvelussuhde alkaa 01.01.2013
Työpaikan tiedot: Metsäntutkimulaitos, Pohjois-Suomen alueyksikkö, Rovaniemi, Eteläranta 55, 96300 Rovaniemi
Virka on perustettu yksikköön
Työaika: Virastotyöaika

Metsäntutkimuslaitos hakee tutkijaa vakinaiseen työsuhteeseen Rovaniemen toimipaikkaan. Tutkijan tehtävänä on metsänuudistamisen perusteiden tutkimus- ja kehittämistyö koko metsänuudistamisketjun osalta alkaen siemenkysymyksistä ja päätyen taimikonhoitoon. Tutkija osallistuu uusien tutkimus- ja kehittämishankkeiden suunnitteluun ja resurssien hankintaan sekä tutkimuksen verkostoitumisen ja vuorovaikutuksen edistämiseen sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Työhön liittyy työskentelyä yhteistyössä käytännön toimijoiden kanssa, menetelmien kehittämistä ja tulosten testausta käytännön tilanteissa sekä menetelmiin liittyvää koulutusta ja esittelyä.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään soveltuvaa tohtorin tutkintoa, syvällistä perehtyneisyyttä ja hyvää näyttöä metsänuudistamistutkimuksesta ja tutkimusmenetelmien hallinnasta. Tehtävässä menestyminen edellyttää metsätalouden tuntemusta, hyvää yhteistyökykyä ja englanninkielen sujuvaa suullista ja kirjallista hallintaa sekä taitoja ja valmiutta käytännön maastotyöhön osallistumiseen.

Aiempi kokemus mainituista tehtävistä sekä metsänuudistamisen biologisten ja/tai ekologisten perusteiden syvällinen tuntemus katsotaan eduksi. Arvostamme myös näyttöjä tutkimus- ja kehittämishankkeiden menestyksellisestä suunnittelusta ja ulkopuolisen tutkimusrahoituksen hakemisesta sekä toimivia yhteistyöverkostoja.

Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 10 (3269,60 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa.

Hakemukseen tulee liittää ansio- ja julkaisuluettelo sekä lyhyt selvitys hakijan päämääristä Metlan metsänuudistamisen tutkijana.

Hakeminen

Hakuaika päättyy 30.11.2012 kello 16:00.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-234-12). Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Metsäntutkimuslaitos
Keskuskirjaamo
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-234-12.

Lisätietoja

  • Professori Leena Finér, 029 532 3067, etunimi.sukunimi@metla.fi
  • Tutkimusjohtaja Taneli Kolström, 029 532 5011, etunimi.sukunimi@metla.fi
  Päivitetty: 13.11.2012 /KPB | Copyright Metla | Palaute