Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Tehtävä on vakinainen, palvelussuhde alkaa 1.1.2013
Työpaikan tiedot: Metsäntutkimuslaitos, Itä-Suomen alueyksikkö, Punkaharjun toimipaikka, Finlandiantie 18, 58450 Punkaharju
Virka on perustettu yksikköön
Työaika: Virastotyöaika

Metlan hakee tutkijaa vakinaiseen työsuhteeseen Punkaharjun toimipaikkaan. Tutkijan tehtävänä on havupuiden solukkoviljelymenetelmien tutkimus- ja kehittämistyö, puiden kryopreservaatiotutkimus ja osallistuminen laboratorion kehittämis- ja laatutyöhön. Tutkimustyö toteutetaan vuosina 2013-14 EAKR-projektissa "Kasvullinen lisäys - osaamista ja teknologiaa biotalouden tueksi".

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään soveltuvaa tohtorin tutkintoa ja hyvää perehtyneisyyttä kasvisolukkoviljelyyn. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä yhteistyökykyjä ja englanninkielen sujuvaa suullista ja kirjallista taitoa, sekä taitoja ja valmiutta käytännön laboratoriotyöhön osallistumiseen.

Aiempi kokemus mainituista tehtävistä, sekä kasvifysiologian ja molekyylibiologian syvällinen tuntemus katsotaan eduksi. Arvostamme myös näyttöjä ulkopuolisen tutkimusrahoituksen menestyksellisestä hakemisesta sekä toimivia yhteistyöverkostoja.

Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 10 (3269,60 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa.

Hakeminen

Hakuaika päättyy 2.11.2012 kello 16:00.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-209-12) . Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-209-12.

Lisätietoja

  • Dos. Tuija Aronen, p. 050 391 4233, etunimi.sukunimi@metla.fi
  • Projektipäällikkö Susanne Heiska, p. 040 801 5029, etunimi.sukunimi@metla.fi
  Päivitetty: 19.10.2012 /KPB | Copyright Metla | Palaute