Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Tehtävä on vakinainen, palvelussuhde alkaa 1.12.2012
Työpaikan tiedot: Metsäntutkimuslaitos, Parkanon toimipaikka, Kaironiementie 15, 39700 Parkano
Virka on perustettu yksikköön
Työaika:  Virastotyöaika

Metsäntutkimuslaitoksessa on avoinna puunkorjuututkijan toimi. Tutkijan tehtävänä on pehmeiden maiden puunkorjuun kehittäminen. Tutkimuksen keskeisinä teemoina ovat maan kantavuuteen vaikuttavien fysikaalisten ominaisuuksien mallinnus, maasto-olosuhteiden ja koneen ominaisuuksien vaikutus koneen maastoliikkuvuuteen sekä kaukokartoitustiedon hyödyntäminen puunkorjuuoperaatioiden suunnittelussa. Tutkimustavoitteen edistämiseksi tutkija kehittää maaperän fysikaalisten ominaisuuksien mittaustekniikkaa sekä paikkatieto- ja kaukokartoitusinformaation hyödyntämistä puunkorjuun suunnittelua varten. Tämän lisäksi tutkimuksessa hyödynnetään perinteisiä metsätyöntutkimuksen menetelmiä, kustannuslaskentaa sekä operaatioanalyyttisia menetelmiä.

Tehtävään valitulta tutkijalta edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, metsätalouden tuntemusta, työkokemusta ja sekä perehtyneisyyttä ja näyttöjä tehtävänalaan liittyvästä tutkimuksesta ja menetelmäosaamisesta. Tohtorin tutkinto katsotaan eduksi.

Tehtävän menestyksekäs toteutus edellyttää lisäksi erinomaisia sosiaalisia taitoja, näyttöjä organisointikyvystä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä matkustusvalmiutta.

Tehtävä on sijoitettu viraston palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 10 (3269,60 euroa/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoritukseen perustuvaa palkanosaa.

Hakeminen

Hakuaika päättyy 8.10.2012 kello 16:00.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-180-12) . Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen:

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-180-12. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

Aluejohtaja Jori Uusitalo, p. 050 391 4010, jori.uusitalo(a)metla.fi
Tavoitettavissa: 8.00 - 16.00

  Päivitetty: 25.09.2012 /KPB | Copyright Metla | Palaute