Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Tehtävä on määräaikainen 01.05.2012 - 30.04.2014
Määräaikaisuuden syy määräaikainen työsopimussuhde
Työpaikan tiedot: Metsäntutkimuslaitos, Kannuksen toimipaikka, Silmajärventie 2, 69100 Kannus
Virka on perustettu yksikköön
Työaika: Virastotyöaika

Metsäntutkimuslaitoksen Länsi-Suomen yksikössä on käynnistynyt biojalostusaiheinen EU-Interreg ragoitteinen Forest Refine-hanke. Hanke edistää metsäbiomassojen käyttöä biojalostuksen raaka-aineena. Se tutkii biomassakomponenttien talteenottoa, laadunparannusta ja soveltuvuutta eri biojalostuksen prosesseihin mukaan lukien termo- ja biokemialliset prosessit. Hanke kuuluu Metlan strategiassa mainittuun "Metsiin perustuva yritys- ja elinkeinotoiminta" -painoalaan.

Tutkijan tehtäviin kuuluu Rorest Refine -hankkeen metsäbiomassoja käyttävän biojalostamon lopputuotelähtöinen raaka-aineitten laadunparannuksen innovointi ja tutkimussuunnitelman edellyttämän koetoiminnan toteutus. Tutkija toimii puunjalostusteollisuuden terminaaliympäristössä ja kehittää menetelmiä, joilla syöttöbiomassojen laatu saadaan kustannustehokkaasti vastaamaan mahdollisimman tarkasti raaka-aineelle asetettuja vaatimuksia. Työn pääpaino on biomassafraktioiden erittely-, priimaus- ja varastointitutkimuksissa. Tutkija osallistuu tulosten raportointiin ja julkaisuun eri foorumeilla. Tutkija työskentelee osana kansainvälistä tutkijaryhmää.

Edellytämme hakijalta metsätieteiden yliopistokoulutusta painoalana metsä- tai puuteknologia.

Eduksi lasketaan aiempi tutkijakokemus, kokemus kansainvälisistä tutkimushankkeista ja hyvä englanninkielen taito.

Tehtävä on sijoitettu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 8 (2712,27 euroa/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoritukseen perustuvaa palkanosaa.

Hakeminen

Hakuaika päättyy 07.05.2012 kello 16:00.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-99-12) . Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-99-12.

Lisätietoja

Vanhempi tutkija Juha Nurmi, p. 029 5323419, etunimi.sukunimi@metla.fi

  Päivitetty: 02.05.2012 /KPB | Copyright Metla | Palaute