Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Tehtävä on määräaikainen 01.03.2012 - 31.08.2014
Määräaikaisuuden syy määräaikainen työsopimussuhde
Työpaikan tiedot: Metsäntutkimuslaitos, Itä-Suomen alueyksikkö, Joensuun toimipaikka, Yliopistonkatu 6, 80100 Joensuu
Työaika: Virastotyöaika

Metsäntutkimuslaitoksen Joensuun toimipaikkaan haetaan metsäsuunnittelun tutkijaa ajalle 1.3.2012-31.8.2014 WoodWisdom-Net ohjelmaan kuuluvaan kansainväliseen tutkimushankkeeseen "Kilpailevat metsien käyttömuodot: Päällekkäis- ja erilliskäytön periaatteiden ja politiikkojen tarkastelu Euroopassa". Tutkijan tehtäviä ovat energiapuun vaihtoehtolaskelmien toteuttaminen, energiapuun korjuun ja kasvatuksen hoitosuositusten evaluointi kestävyyden eri ulottuvuuksien näkökulmasta sekä metsän käytön periaatteiden (päällekkäis- ja erilliskäyttö) nykytilan analysointi sekä tulevaisuuden kehityksen monipuolinen arviointi erityisesti lisääntyvän energiapuun käytön kannalta.

Hakijalta edellytetään tehtävien itsenäisen hoidon ja laaja-alaisuuden vuoksi tohtorin tutkintoa soveltuvalta alalta, monipuolista metsäsuunnitteluosaamista, MELAohjelmiston käyttökokemusta sekä kokemusta laadullisen aineiston keräämisestä ja analysoinnista. Hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito on edellytys tehtävän menestyksekkäälle hoitamiselle.

Luemme eduksi aiemman toiminnan kansainvälisissä projekteissa. Palkkauksen peruste: Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 9 (2911,07 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa.

Hakeminen

Hakuaika päättyy 22.02.2012 kello 16:00.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-31-12) . Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-31-12.

Lisätietoja

Professori (vt.) Mikko Kurttila, p. 029 532 3262, etunimi.sukunimi@metla.fi

  Päivitetty: 29.06.2012 /KPB | Copyright Metla | Palaute