Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Tehtävä on määräaikainen 01.09.2012 - 31.12.2014
Määräaikaisuuden syy määräaikainen työsopimussuhde
Työpaikan tiedot: Metsäntutkimuslaitos, Itä-Suomen alueyksikkö, Joensuun toimipaikka, Yliopistokatu 6, 80100 Joensuu
Virka on viraston yhteinen

Tutkijan tehtävänä on Intelligent Energy Europe -ohjelman rahoittaman Promotion to Regional Bioenergy Initiatives (PromoBio) -hankkeen ja Karelia ENPI -ohjelmaan kuuluva Novel cross-border solutions for intensification of forestry and increasing energy wood use (CBS FOREN) -hankkeen koordinointi. PromoBio -hankkeessa tutkija osallistuu bioenergiaohjelmien analysointiin, liiketoimintamallien testaamiseen ja koulutuksen järjestämiseen. CBS FOREN -hankkeessa tutkija osallistuu metsänhoidon ja metsäenergian kehitystyötä sekä tiedon ja teknologian siirtoa käsittäviin työpaketteihin.

Toimeen valittavalta edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, metsäalan ja siirtymätalousmaiden, erityisesti Venäjän metsäsektorin tuntemusta, sujuvaa venäjän ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa sekä kokemusta tutkimushankkeiden vetämisestä ja kansainvälisestä tutkimusyhteistyöstä.

Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 9 (2966,38 €/kk) henkilön pätevyyden perusteella. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa.

Hakeminen

Hakuaika päättyy 20.08.2012 kello 16:00.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-162-12) . Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen:

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-162-12. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

Professori Timo Karjalainen, p. 050 391 3080, etunimi.sukunimi@metla.fi

  Päivitetty: 14.08.2012 /KPB | Copyright Metla | Palaute