Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Tehtävä on vakinainen, palvelussuhde alkaa 01.02.2012
Työpaikan tiedot: Metsäntutkimuslaitos, Itä-Suomen alueyksikkö, Joensuun toimipaikka, Yliopistokatu 6, 80100 Joensuu
Työaika Virastotyöaika

Metsäntutkimuslaitoksen Joensuun toimipaikkaan haetaan bioenergian/metsäteknologian tutkijaa 1.2.2012 alkaen. Tutkijan tehtävänä ovat metsäbiomassan kestävyystarkastelut metsä- ja energiasektorin eri toimijoiden näkökulmista sekä tarkasteluissa tarvittavien mallien suunnittelu ja ohjelmointi eri tasoisten kestävyysarviointien mahdollistamiseksi. Lisäksi tutkija tekee metsäbiomassoja koskevia kestävyyskriteereiden vaikutusanalyysejä kansallisella ja EU-tasolla. Tehtäviin kuuluu myös metsäbioenergiaosaamisen siirto ja siihen liittyvä tuotteiden, koulutusten ja muiden palveluiden suunnittelu ja toteutus yhdessä koulutus- ja asiantuntijaorganisaatioiden kanssa.

Hakijalta edellytetään toimeen soveltuva, ylempi korkeakoulututkinto sekä vähintään viiden vuoden kokemus metsäenergian hyödyntämiseen liittyvästä metsäteknologisesta ja metsäsuunnittelun tutkimuksesta. Lisäksi hakijalta edellytetään vankkaa kokemusta metsäenergian tuottamista, hankintaa ja käyttöä tukevista päätöstuki- ja kestävyydenarviointimalleista, niiden taustalla olevista menetelmistä ja kestävyyskriteereiden soveltamisesta biomassan hankintaketjujen vertailuun. Toimen menestyksekäs hoitaminen edellyttää kokemusta kotimaisten ja kansainvälisten alan tutkimus- ja kehityshankkeiden suunnittelusta ja johtamisesta.

Tehtäväalan tieteellinen julkaisutoiminta ja projektiosaaminen katsotaan eduksi.

Palkkauksen peruste: Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 10 (3208,64 €/kk) henkilön pätevyyden perusteella. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa.

Hakeminen

Hakuaika päättyy 19.1.2012 kello 16:00.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-274-11) . Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-274-11.

Lisätietoja

Professori Antti Asikainen, p. 029 532 3250, etunimi.sukunimi@metla.fi

  Päivitetty: 29.06.2012 /KPB | Copyright Metla | Palaute