Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Tehtävä on määräaikainen 01.08.2012 - 28.02.2014
Määräaikaisuuden syy määräaikainen työsopimussuhde
Työpaikan tiedot: Metsäntutkimuslaitos, Itä-Suomen alueyksikkö, Joensuun toimipaikka, Yliopistokatu 6, 80100 Joensuu
Virka on viraston yhteinen

Metsäntutkimuslaitoksen Joensuun toimipaikkaan haetaan metsäteknologian tutkijaa ajalle 1.8.2012-28.2.2014 EU:n Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman 2007-2013 rahoittamaan hankkeeseen "Metsähakkeen tuotannon laadunhallinta (LAATU)" ja EU:n Pohjoinen ulottuvuus 2007-2013 -ohjelman rahoittamaan hankkeeseen "Social Enterprises in Community Renewable Energy (SECRE)"

LAATU -hankkeessa tehtävänä on metsähakkeen ja sen toimitusten laatuun liittyvä tiedonkeruu toimitusketjujen eri vaiheista, laadunkehittymisen mallinnus erityisesti taloudellisesta näkökulmasta sekä laatukäsikirjapohjan laatiminen metsähakkeen laadunhallintaa varten. Lisäksi tutkija osallistuu metsähakkeen laadunhallintaan liittyvän koulutusmateriaalin tuottamiseen ja koulutustilaisuuksien järjestämiseen.

SECRE -hankkeessa tehtävänä on tehdä asiantuntijahaastatteluihin perustuva raportti uusiutuvan energiantuotannon menestystekijöistä Pohjoisen ulottuvuuden kohdemaissa hankesuunnitelman mukaisesti.

Hakijalta edellytetään toimeen soveltuvaa, ylempää korkeakoulututkintoa sekä kokemusta metsäenergian teknologian, logistiikan ja laadunhallinnan alalta. Lisäksi tehtävä edellyttää laadunhallinnan menetelmien tuntemusta. Toimen menestyksekäs hoitaminen edellyttää englannin kielen sujuvaa hallintaa sekä alan kotimaisten ja kansainvälisten metsäenergia-alan tutkimusorganisaatioiden ja -verkostojen tuntemusta.

Tehtäväalan tieteellinen julkaisutoiminta, projektiosaaminen ja IEA Bioenergy ja COST Forest Energy -verkostojen tuntemus katsotaan eduksi.

Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 8 (2712,27 €/kk) henkilön pätevyyden perusteella. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa.

Hakeminen

Hakuaika päättyy 6.7.2012 kello 16:00.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-136-12) . Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-136-12.

Lisätietoja

Tutkija Karri Pasanen, p. 050 391 3268, etunimi.sukunimi@metla.fi

     
  Päivitetty: 29.06.2012 /KPB | Copyright Metla | Palaute