Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot
Metla » Metlassa nyt » Avoimet työpaikat » Mittausapulainen

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Mittausapulainen

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Metla hakee VMI:n maastotöihin määräaikaisia MITTAUSAPULAISIA.

Työskentely maastossa tapahtuu ryhmissä, joissa ryhmänjohtajan lisäksi on alueesta riippuen 1-2 mittausapulaista. Maastokausi kestää 3-5 kk ja se alkaa lyhyellä koulutusjaksolla 16.5. alkavalla viikolla. Mittauksia tehdään vuosittain koko maan alueella ja ryhmien mittausalueet sijoittuvat eri puolille maata. Mittausapulaisten toimipaikka on Vantaa.

Työstä maksetaan sopimuspalkkaa, joka vaihtelee välillä 1350-1900 euroa/kk. Metsäalan koulutus, mittaajien määrä ryhmässä ja tehtävään sopiva työkokemus otetaan huomioon palkkaa määriteltäessä. Ryhmät majoittuvat pääosin työalueellaan, ts. ryhmän jäseniltä edellytetään valmiutta matkatyöhön. Työ ei edellytä omaa autoa, vaan ryhmä liikkuu työalueella ryhmänjohtajan autolla. Työstä aiheutuvat matkustus- ja majoituskustannukset korvataan ja työstä maksetaan päivärahaa valtion matkustussäännön mukaisesti.

Mittausapulaisten tehtäviin kuuluvat koealoilla tehtävät puumittaukset, niihin liittyvät luokitukset sekä mm. runkoluku- ja pohjapinta-alamittauksia. Maastokelpoisuuden lisäksi tehtävään valittavilta edellytetään metsäalan koulutusta, meneillään olevia metsäalan opintoja tai aikaisempaa työkokemusta metsänmittaustehtävissä. Erityisesti otetaan huomioon aiempi työkokemus vmi-maastotöissä. Edellytyksenä valintaan on osallistuminen koulutusjaksolle ja sitoutuminen työskentelemään koko kenttäkauden ajan. Arvostamme ryhmätyökykyä, oma-aloitteisuutta sekä valmiutta vaihtelevaan päivittäiseen työaikaan ja viikonlopputyöskentelyyn. Työssä on kuukauden pituinen koeaika.

Hakeminen

Vapaamuotoisessa hakemuksessa on mainittava tehtävän kannalta oleelliset opinnot ja työkokemus sekä hakijan kesäajan verotuskunta. Tämän lisäksi on syytä mainita metsäkeskustasolla alueet, joilla hakija ensisijaisesti haluaa työskennellä. Ryhmän maastokauden aikainen työalue on noin metsäkeskuksen kokoinen alue.

Hakemukset, joita ei palauteta pyydetään lähettämään 4.4.2011 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: tapio.ylimartimo@metla.fi tai postilla osoitteeseen
Metsäntutkimuslaitos/VMI
Tapio Ylimartimo
PL 68, 80101 JOENSUU

Lisätietoja

vmi-maastohenkilöstön esimies Arto Ahola, p. 029 5322193, arto.ahola@metla.fi

  Päivitetty: 16.03.2011 /KBym | Copyright Metla | Palaute