Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot
Metla » Metlassa nyt » Avoimet työpaikat » Tutkimusjohtaja, 2 paikkaa

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkimusjohtaja, 2 paikkaa

Metsä on ollut kautta aikojen osa suomalaisen hyvinvoinnin perustaa. Tulevaisuudessa häämöttävässä biotaloudessa ekologisesti kestävällä tavalla tuotettu puubiomassa korvaa nykyisiä uudistumattomia luonnonvaroja ja tarjoaa vankan pohjan myös jatkossa Suomen kansantaloudelle. Tämä edellyttää korkealaatuista tutkimusta, jota juuri Metla tarjoaa Suomelle.

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on maa- ja metsätalousministeriön alainen valtion sektoritutkimuslaitos, joka rakentaa metsäalan tulevaisuutta tuottamalla ja välittämällä tietoa sekä osaamista yhteiskunnan parhaaksi.

Metsäntutkimuslaitos hakee kahta tutkimusjohtajaa viiden vuoden määräajaksi 1.5.2011 alkaen tai sopimuksen mukaan. Molempien tutkimusjohtajien toimipaikka on Vantaa.

Tutkimusjohtajat johtavat, valvovat ja kehittävät tutkimus- ja kehittämispalvelut sekä tiedon ja teknologian siirto -prosessia, He kuuluvat Metlan johtoryhmään ja he raportoivat ylijohtajalle. Tutkimusjohtajat osallistuvat Metlan strategian, organisaation ja toiminnan suunnitteluun, toteutukseen ja kehittämiseen.

Tutkimusjohtajalta vaaditaan tohtorin tutkinto, hyvä perehtyneisyys metsäntutkimukseen, ja hallinnon tuntemus. Lisäksi vaaditaan tehtävien edellyttämä, käytännössä osoitettu tutkimus/asiantuntijaorganisaation johtamistaito.

Tutkimusjohtajien valinnassa otetaan huomioon, että toisella heistä on vankka metsätalousorientoituneisuus ja toisella yritysorientoituneisuus sekä metsäalan yritys- ja elinkeinoelämän tuntemus. Lisäksi toisella tutkimusjohtajista tulisi olla vankka kokemus kansainvälisestä toiminnasta.

Ansioksi luetaan näytöt tutkimustyöstä ja ulkopuolisen tutkimusrahoituksen hankinnasta, kokemus tutkimus- ja kehittämisohjelmien valmistelusta ja arvioinneista, biotalouden tuntemus, kokemus tiedon ja teknologian siirron ja tietoon pohjautuvien palveluiden sekä teknologian kehittämisestä, käytännössä osoitettu yhteistyökyky, verkostot kotimaisten ja kansainvälisten sidosryhmien kanssa, neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot sekä kielitaito.

Palkkaus on sopimuksen mukainen.

Hakemukset

Kirjalliset hakemukset tulee osoittaa Metsäntutkimuslaitoksen johtokunnalle. Hakemukseen liitetään nimikirjaote tai oikeaksi todistettu ansioluettelo sekä muut asiakirjat, joilla hakija katsoo olevan merkitystä virkaa täytettäessä. Hakemuksia ei palauteta.

Hakuaika päättyy 4.2.2011 kello 16:00.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-254-10).

Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen:

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/Jokiniemenkuja 1
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-254-10.

Lisätietoja

  • Ylijohtaja, professori Hannu Raitio, p. 029 532 2010, etunimi.sukunimi@metla.fi
  • Metlan johtokunnan pj., prof. Paavo Pelkonen, p. 013 251 3641 tai 050 367 5238, etunimi.sukunimi@uef.fi
  Päivitetty: 07.06.2012 /KBym | Copyright Metla | Palaute