Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkija/avustava tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Metsäntutkimuslaitoksen Vantaan toimipaikkaan haetaan tutkijaa/avustavaa tutkijaa määräaikaiseen tehtävään ajalle 19.09.2011 - 18.03.2012.

Tehtäviin kuuluu kaukokartoitusaineistojen ja digitaalisten kartta-aineistojen käsittely, kaukokartoitusaineistojen tulkinta sekä tilastollisten laskelmien tekeminen kaukokartoitusaineiston ja maastomittausten pohjalta.

Haettavalta henkilöltä edellytetään maisterin tutkintoa (taiainakin pitkälle edenneitä opintoja) sopivalta alalta (esim. maa- ja metsätaloustieteiden, luonnontieteiden tai ympäristötieteiden alalta). Tehtävästä suoriutuminen edellyttää perehtyneisyyttä tilastollisten laskentaohjelmien käyttöön, paikkatietojärjestelmiin ja paikkatiedon käsittelyyn. Lisäksi työ edellyttää kaukokartoitus-kaukokartoitus-menetelmien ja kaukokartoitusaineistojen metsällisen tulkinnan tuntemusta. GRASS-, ArcGIS- ja SAS-ohjelmien hallinta on eduksi hakijalle.

Palkkauksen peruste: Palkka on 2000-2700 euroa/kk riippuen henkilön koulutuksesta ja kokemuksesta.

Hakeminen

Pyydämme lähettämään hakemukset liitteineen 05.09.2011 kello 16:00 mennessä

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (Työavain 400-166-11) . Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-166-11.

Lisätietoja

  Päivitetty: 26.08.2011 /RVoi | Copyright Metla | Palaute