Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Tehtävä on määräaikainen 15.2.2012 - 31.8.2013
Määräaikaisuuden syy: määräaikainen työsopimussuhde
Työaika:  virastotyöaika

Viran/tehtävän kuvaus: Tutkijan tehtävinä on:
- Parametrisoida ja testata metsikön kasvua, maaperän ravinnedynamiikkaa ja hiilitasetta kuvaava malli eri puulajeille sekä käyttää ko. mallia ilmastonmuutosksen vaikutusten simulointiin.
- Osallistua puulajien ilmastovastetta koskevan kokeen suunnitteluun ja toteutukseen sekä analysoida kokeellisen tutkimuksen tulokset ja liittää tulokset kasvumalliin.
- Raportoida tutkimustulokset tieteellisissä julkaisuissa.

Hakijalta odotamme: Ylempi korkeakoulututkinto soveltuvalta alalta, sekä vahvaa menetelmäosaamista ja käytännössä osoitettua tuloksellisuutta ja päämäärätietoisuutta tutkimuksen tekijänä.

Aineistojen käsittelyyn soveltuvien menetelmien ja ohjelmistojen, erityisesti tilastollisten menetelmien, hallintaa. Perehtyneisyys metsien kasvun ekologiaan, jonkin ohjelmointikielen hallinta ja kokemus dynaamisista malleista katsotaan hakijalle eduksi. Tehtävissä vaaditaan sujuvaa englanninkielen kirjallista ja suullista taitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä työskennellä tutkimusryhmän jäsenenä.

Palkkauksen peruste: Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 8 (2661,70 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa.

Hakeminen

Hakuaika päättyy 29.12.2011 kello 16:15.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-238-11) . Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-238-11.

Lisätietoja

Vanhempi tutkija Raisa Mäkipää, p. 029 5322197, etunimi.sukunimi@metla.fi

  Päivitetty: 16.12.2011 /KBym | Copyright Metla | Palaute