Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Tehtävä on vakinainen, palvelussuhde alkaa 01.01.2012
Työaika: Virastotyöaika
Työpaikan tiedot: Metsäntutkimuslaitos, Jokiniemenkuja 1, 01301 Vantaa

Viran/tehtävän kuvaus: Virkistyskäytön tutkijan tehtäviin kuuluvat virkistyskäytön seurantaan, arviointiin ja ennakointiin liittyvät tutkimustehtävät. Tehtäväalueeseen kuuluvat virkistyskäytön yhteiskunta- ja taloustieteelliset tutkimuskysymykset. Tutkimustehtävät painottuvat kvantitatiivisiin tutkimuksiin, erityisesti kyselytutkimuksiin, joiden kyselytekniikat, tilastolliset analyysimenetelmät ja tilastollinen mallintaminen ovat keskeisiä työkaluja.

Hakijalta odotamme: Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa yhteiskunta- ja/ tai tilastotieteen tai vastaavien soveltavien tieteiden (metsätieteet) alalta. Tutkijan toimen menestyksellinen hoitaminen edellyttää perehtyneisyyttä virkistyskäytön tutkimusalaan, kvantitatiivisten menetelmien erinomaista hallintaa, sekä kokemusta virkistyskäytön seurantatutkimuksista. Tehtävän hoidossa tarvitaan kykyä niin tiimityöskentelyyn kuin itsenäiseen työskentelyyn sekä esiintymistaitoja. Tehtävässä tarvitaan osallistumista kansainväliseen tutkimustoimintaan, joten sekä suomen että englannin kielten erinomainen suullinen ja kirjallinen hallinta on välttämätön.

Palkkauksen peruste: Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 9 (2911,07 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa.

Hakeminen

Hakuaika päättyy 28.12.2011 kello 16:15

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-240-11) . Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-240-11.

Lisätietoja

Vanhempi tutkija Tuija Sievänen, p. 040 8015269, tuija.sievanen@metla.fi

  Päivitetty: 21.12.2011 /KBym | Copyright Metla | Palaute