Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot
Metla » Metlassa nyt » Avoimet työpaikat » Varttunut tutkija

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Varttunut tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Metsäntutkimuslaitoksen Vantaan toimipaikkaan haetaan varttunutta tutkijaa vakituiseen tehtävään. Palvelussuhde alkaa 1.9.2011.

Tutkijan päätehtävänä on osallistua puukaupan tilastoinnin ja puuenergian markkinaseurannan kehittämiseen maa- ja metsätalousministeriön asettaman puumarkkinatyöryhmän suuntaviivojen mukaisesti. Tutkija osallistuu toimittajana Metsätilastollisen vuosikirjan ja muiden metsätilaston julkaisujen (tilastotiedotteet) laatimiseen ja markkinointiin. Lisäksi tutkijalla on kokonaisvastuu piensahojen toimintaa ja puunkäyttöä vuosina 2009-2010 koskevasta tutkimuksesta. Tutkija vastaa osaltaan myös metsätilastoinnin alaan kuuluvista asiakasrahoitteisista (ART) toimeksiannoista.

Hakijalta edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa soveltuvalta alalta ja käytännössä osoitettua monipuolista perehtyneisyyttä metsätilastoihin.

Puumarkkinoiden tilastoinnin, mukaan lukien puuenergiatilastot, tuntemus katsotaan erityiseksi ansioksi. Hakijalta edellytetään järjestelmällisyyttä, valmiutta tarttua uusiin haasteisiin, hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä soveltuvuutta työskentelyyn tilastoryhmän jäsenenä.

Toimen menestyksellinen hoitaminen edellyttää sujuvaa ruotsin ja englanninkielen kirjallista ja suullista taitoa.

Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 10 (3173.64 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa.

Hakeminen

Pyydämme lähettämään hakemukset liitteineen 21.7.2011 klo 16.00 mennessä.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-134-11) . Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-134-11.

Lisätietoja

Tutkija Aarre Peltola, p. 029 5325468, etunimi.sukunimi@metla.fi

  Päivitetty: 07.07.2011 /KBym | Copyright Metla | Palaute