Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tiedonhallinnan asiantuntija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Metla hakee tiedonhallinnan asiantuntijaa vakinaiseen palvelussuhteeseen Vantaalle. Palvelussuhde alkaa 1.5.2011.

Tiedonhallinnan asiantuntija vastaa Metlan kirjaamotoiminnan ohjauksesta, suunnittelusta, kehittämisestä ja valvonnasta ja toimii asian- ja dokumenttienhallintajärjestelmän sisällöllisenä pääkäyttäjänä. Lisäksi hän huolehtii järjestelmän käytön sekä rekisteröinnin ja asiankäsittelyn neuvonnasta, koulutuksesta ja tiedottamisesta. Tiedonhallinnan asiantuntija osallistuu myös Metlan tiedonohjausuunnitelman kehittämiseen ja ylläpitoon sekä muihin tiedonhallinnan asiantuntijatehtäviin ja toimii keskusarkiston vastuuhenkilön sijaisena.

Parhaat edellytykset viran menestykselliseen hoitamiseen antaa soveltuva korkeakoulututkinto ja käytännön kokemus edellä kuvatuista tehtävistä.

Työssä tarvitaan oma-aloitteisuutta, joustavuutta, järjestelmällisyyttä, yhteistyö- ja kehittämiskykyä sekä hyviä esimies-, asiakaspalvelu-, esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja.

Monipuoliset tietotekniset valmiudet ja erityisesti asian- ja dokumenttienhallintajärjestelmien sekä valtionhallinnon tuntemus ja asiakirjahallinnon opinnot katsotaan eduksi.

Tehtävä vaatii erinomaista suomen, hyvää englannin ja tyydyttävää ruotsin kielen taitoa.

Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 9 (2882,07 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa.

Hakeminen

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-63-11) . Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-63-11. Hakuaika päättyy 11.4.2011 kello 16:15.

Lisätietoja

Palvelujohtaja Kristiina Borg, p. 050 3912110, etunimi.sukunimi@metla.fi

  Päivitetty: 29.03.2011 /KBym | Copyright Metla | Palaute