Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot
Metla » Metlassa nyt » Avoimet työpaikat » Tiedonhallinnan asiantuntija

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tiedonhallinnan asiantuntija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Metsäntutkimuslaitokseen Vantaalle haetaan tiedonhallinnan asiantuntijaa vakituiseen tehtävään. Palvelussuhde alkaa 1.10.2011.

Asiantuntija vastaa erityisesti Metlan tiedonohjaussuunnitelman laatimisesta ja ylläpidosta sekä sähköisen säilyttämisen lupa-asioista sekä huolehtii osaltaan muista Metlan asiakirjahallinnon tehtävistä. Valittava henkilö toimii asian- ja dokumenttienhallintajärjestelmän sisällöllisen pääkäyttäjän varahenkilönä ja kouluttajana. Hänen tehtäviinsä kuuluu myös tietojärjestelmien dokumentointi ja sen kehittäminen. Asiantuntija osallistuu sähköisen asioinnin valmisteluun ja tietoarkkitehtuurin laatimiseen.

Parhaat edellytykset viran menestykselliseen hoitamiseen antaa soveltuva korkeakoulututkinto ja käytännön kokemus edellä kuvatuista tehtävistä.

Työssä tarvitaan oma-aloitteisuutta, joustavuutta, järjestelmällisyyttä, yhteistyö- ja kehittämiskykyä sekä hyviä esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja.

Asiakirjahallinnon työkokemus ja koulutus sekä sähköisen asioinnin järjestelmien suunnittelukokemus ja tuntemus katsotaan eduksi.

Tehtävä vaatii erinomaista suomen, hyvää englannin ja tyydyttävää ruotsin kielen taitoa.

Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 9 (2911,07 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa.

Hakeminen

Pyydämme lähettämään hakemukset liitteineen 28.8.2011 klo 15:15 mennessä.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-125-11) . Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-125-11.

Lisätietoja

Palvelujohtaja Kristiina Borg, p. 029 5322110, etunimi.sukunimi@metla.fi

  Päivitetty: 09.08.2011 /KBym | Copyright Metla | Palaute