Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Laboratorioinsinööri

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Työavain 400-155-11  

Tehtävä on määräaikainen 01.09.2011  - 30.09.2014

Työpaikan tiedot:  Metsäntutkimuslaitos, Etelä-Suomen alueyksikkö, PL 18, Jokiniemenkuja 1, 01301  VANTAA

Laboratorioinsinöörin tehtävänä on kuumavesiuuttojen tekeminen erityisesti pilot-mittakaavan uuttolaitteistolla ja uutossa syntyneiden jakeiden analysointi kaasukromatografilla ja muilla tuotettujen näytteiden analysointiin soveltuvilla mittalaitteilla. Kuumavesiuuttojen lisäksi työtehtäviin kuuluu myös muunlaisilla liuottimilla kuin kuumalla vedellä tehtävät uutot sekä tuotettujen uuttoliuosten puhdistus ja konsentrointi.

Valittavalta edellytetään soveltuvaa alemman korkeakouluasteen tutkintoa alalta, sekä käytännössä osoitettua perehtyneisyyttä tehtäväalaan ja siinä sovellettaviin menetelmiin

Hakijalta odotamme:  Viran menestyksellinen hoito edellyttää hyviä ryhmätyötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn osana tutkimusryhmää.     Luemme eduksi:  Eduksi luetaan aiempi kokemus paineistettuun kuumavesiuuttoon ja suodosten konsentrointiin ja puhdistukseen käytettävien laitteiden käytöstä sekä riittävää analyysimenetelmien hallintaa.

Palkkauksen peruste:  Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 5-6 (tehtäväkohtainen palkanosa on 2186,59 - 2334,69 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuva palkanosa.      

 

Hakeminen

Pyydämme lähettämään hakemukset liitteineen 12.8.2011 klo 16.00 mennessä.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-155-11) . Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-155-11.

 

Lisätietoja

  Päivitetty: 29.07.2011 /SaMe | Copyright Metla | Palaute