Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot
Metla » Metlassa nyt » Avoimet työpaikat » Erikoissuunnittelija

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Erikoissuunnittelija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Tehtävä on vakinainen, palvelussuhde alkaa 1.1.2012.
Työpaikan tiedot: Metsäntutkimuslaitos, Jokiniemenkuja 1, 01301 Vantaa
Työaika:  virastotyöaika

Erikoissuunnittelijan tehtävinä ovat Metsäntutkimuslaitoksessa laadittavien mallipohjaisten metsien käsittelyn päätöstukija laskentajärjestelmien kehittäminen, ohjelmointi, sovellusten ylläpito ja käyttäjätuki sekä järjestelmien soveltaminen tutkimusongelmien ratkaisussa ja selvitysten laadinnassa.

Valittavalta edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa soveltuvalta alalta tai vastaavaa näyttöä. Tehtävissä vaaditaan hyvää tietojärjestelmien laadinnan ja ohjelmoinnin osaamista sekä perehtyneisyyttä metsien kehitysennusteita tuottaviin mallipohjaisiin simulointijärjestelmiin. Lisäksi vaaditaan kokemusta päätöstukijärjestelmien kehittämisestä ja niiden soveltamisesta metsäalalla. Tehtävät edellyttävät Metsäntutkimuslaitoksessa kehitetyn MOTTI-ohjelmiston rakenteen ja toiminnan tuntemusta sekä Object Pascal, Fortran ja C-kielien hallintaa.

Tehtävissä vaaditaan sujuvaa englanninkielen kirjallista ja suullista taitoa. Lisäksi edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja soveltuvuutta työskentelyyn laajassa, eri organisaatioissa toimivien tutkimusryhmien muodostamassa tutkimusverkostossa.

Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 9 (2911,07 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa.

Hakeminen

Hakuaika päättyy 23.12.2011 kello 16:15.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-236-11) . Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-236-11.

Lisätietoja

  • Erikoistutkija Jari Hynynen, p. 029 5322350, etunimi.sukunimi@metla.fi  
  • Vanhempi tutkija Hannu Salminen, p. 029 5325330, etunimi.sukunimi@metla.fi   
  Päivitetty: 16.12.2011 /KBym | Copyright Metla | Palaute