Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Tehtävä on määräaikainen 01.02.2012 - 31.01.2014
Määräaikaisuuden syy määräaikainen työsopimussuhde
Työpaikan tiedot: Metsäntutkimuslaitos, PL 16 (Eteläranta 55), 96301 Rovaniemi
Työaika: Virastotyöaika

Viran/tehtävän kuvaus: Metsäntutkimuslaitoksen Rovaniemen toimipaikkaan haetaan tutkijaa määräaikaiseen työsopimussuhteiseen toimeen 1.2.2012 - 31.1.2014 väliseksi ajaksi EU:n Life+ Nature & Biodiversity -ohjelman rahoittamaan hankkeeseen " Increasing the ecological connections and coherence of the Natura 2000 network in South-West Lapland (NATNET)".

Tutkijan tehtävänä on soveltaa ja kehittää paikkatieto- ja muita analyysimenetelmiä arvokkaiden luontokohteiden paikantamiseen sekä maisema- ja aluetason ekologisten yhteyksien parantamiseen. Työ liittyy läheisesti Etelä-Suomen Metso-ohjelmaan ja erityisesti sen Metzo-työhön, jossa pyritään paikantamaan arvokkaita luontokohteita vapaaehtoisen suojelun piiriin Lounais-Lapin alueelta. Tehtäviin kuuluvat paikkatietoaineistojen kokoaminen ja käsittely eri toimijoilta, käytäväanalyyseihin perustuvien paikkatietoanalyysien teko kohdealueelle, Zonation-ohjelmiston käyttö luontokohteiden paikannukseen, yhteydenpito eri toimijoiden (mm. ELY-keskus, metsäkeskus, metsähallitus, SYKE) kanssa sekä työn esittely hanke- ja sidosryhmätilaisuuksissa suomeksi ja englanniksi sekä tulosten raportointi tieteellisissä aikakauslehdissä ja yleistajuistaminen muissa medioissa.

Hakijalta odotamme: Hakijalta edellytetään korkeakoulututkintoa hankkeen aihepiiriin soveltuvalta alalta, paikkatietomenetelmien, erityisesti ArcGis-ohjelmiston hyvää osaamista sekä hyvää yhteistyökykyä projektityössä tutkimustiimin jäsenenä.

Luemme eduksi: Lisäksi hakijalle luetaan eduksi jatkotutkinto ja seuraavien asioiden tuntemus ja hallinta: Zonation-ohjelmiston käyttö, metsä- ja suoluonnon suojelukohteiden luontokriteerit, ohjelmointikyky (erityisesti Python), maisema-analyysit ja -mallitus, elinympäristömallitus.

Palkkauksen peruste: Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 9 (2911,07 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa.

Hakeminen

Hakuaika päättyy 10.01.2012 kello 16:15.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-256-11) . Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-256-11.

Lisätietoja

Vanhempi tutkija Ari Nikula, p. 029 5325568, etunimi.sukunimi@metla.fi

  Päivitetty: 30.12.2011 /KBym | Copyright Metla | Palaute